Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle işe gidene ayda 20 dolar

Anonim

Üye
Tepki
0
San Francisco Chronicle’in haberine gore ABD'de yeni yildan itibaren, bisikleti ise gitmek icin ana ulasim araci olarak kullananlara, giderlerini karsilamak icin isverenler tarafindan ayda 20$ (net) ek odeme yapilacakmis. İsveren de bu odemesini vergisinden dusebilecek. Habere gore 7 yildir bu konuda calisan bisiklet avukatlari grubunun Washington’da bu karari cikartmak icin ugrastiklarini, son Wall Street krizi sirasinda kongrenin ekonomi paketini onaylarken araya sokabildiklerini bildiriyor. SF'da bisikletini duzenli olarak ise giderken kulanan bir kisi ayda 20$’in giderlere pek yetmiyecegini ancak bisiklete dikkat cekmek acisindan bu karari sevincle karsiladigi soylemekte.

http://img139.imageshack.us/img139/788/picture2mf2.png

Daha fazla bilgi icin:

Scudo
Süper bi haber bana Türkiye'mde yılda 1 ytl verseler ona bile rağzıyım :p.. (neyse biz pedallamaya devam.:eek:)

20 dolar, 20 lira, 20 avro... Bu paralar benim bisikletlerin dişinin kovuğuna gitmez :D

keşke ah keşke türkiyede de olsa yollar iki tekerle dolsa baskılara dayanamayan belediyeler bisiklet lambaları bisiklet yolları bisiklet otoparkları yapsa keşke herkes kask taktığı için artık normal karşılansa takmayanları polis durdursa ceza keske ah ah keşke bunlar bir hayal olmaktan çıksa . . .

"7 yildir bu konuda calisan bisiklet avukatlari grubunun..."
üzerine konuşmaya gerek yok heralde...

Ücretsiz de yapıyoruz bunu sorun değil de, tek sorun trafikte biraz daha saygı.

Yine de teşvik açısından güzel bir şey.

Keşke burda da olsa böyle bir uygulama.

Türkiye'de böle bişi olsun ben ayda 20 Ytl ödemeye razıyım.Düşünsenize trafikte bisikletler yüzünden sıkışıklık oluyor :D

Geri