Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

05 Ocak 2011 tarihinde edward ile tesadüfen karşılaştım

yabancı gezginlere yardım etmelimiyiz

• hayır

• evet se neden

• hayır sa neden

• Toplam katılım
    28
Tepki
30
İsim
erkan yurttas
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
edward bir ingiliz bisikleti ile dünya turuna çıkmış pakistandan türkiyeye bisikleti ile gelmiş yağmurlu soğuk ve rüzgarlı bir günde yolda giderken yanımdan geçiverdi arkasından yetişip diyalog kurdum kısa bir sohbetimiz oldu sahilde kamp kurabileceği uygun bir yer arıyormuş ona kamp yeri gösteridim işime gitmek üzere vedalaşıp iyi yolculuklar diledim ve oradan ayrıldım

işte resimler

link olarak görünüyo neden görüntü çıkmadı anlamadım

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Scudo
edirne'de yazın her gün 2-3 tane görüyorum, kışın dahi geçiyorar, eskiden çok durur konuşurdum şimdi inanılmaz olağan geliyor, çokta gerek kalmıyor bence. gözüme iyi gelenlerle tanşıyorum, çünkü bazıları gerçekten çok soğuk insanlar oluyor..

Ben hıc boyle turist gormedım gorsem yardımcı olurum

Warmshovers sitesine üye olursanız ülke aşan uzun turculara yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda buradan alacağınız güzel yorumlar başka ülkelerde kalacak yer ararken size referans olur.

(link)

Uzun yol tur bisikeltçilerinin kullandığı ve birbirine yardımcı olduğu couchsurfing'e benzer bir sitedir. Bisiklet yedek parçası temin etmekten tutun da, kalacak yer sağlamaya kadar bir çok konuda yardım edebilir yardım bulabilirsiniz. Burada ismi geçen bir çok bisikletçi zaten gelmeden türkiyedeki uzun yol turcularıyla bu site üzerinden temas kuruyor. Elimizden gelen şekilde yardım etmeye çalışıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ali alper uyar
Çok iyi yapmışsın Erkan kardeşim.
Daha bu yaz Bosna Hersek'ten iki televizyoncu kardeşimiz bisikletleri ile yola çıkıp Pamukkale'deki uçuş ekibimize katılıp bizimle röportaj yapmışlardı. Hedefleri İran'a gitmekmiş. Ellerinde birer kamera ile ilginç görüntüler yakalayıp çalıştıkları TV'ye gönderiyorlardı. Karınlarını doyurduk daha sonra da uğurladık.
Kısaca, sadece gezginlere değil yardıma ihtiyaç duyan her canlıya yardım etmek insanlık görevidir. Belli mi olur, belki bizim de bir gün yardıma ihtiyacımız olur. :)

arkadaşlar bu adamların vize sorunu yok bişiyi yok.. biz aynı şeyi kendi ülkelerinde yapmak istesek konsolosluklarının önünde iki büklüm oluyoruz ve vize de vermiorlar.. o yüzden ben bu kadar misafirperverlik yapmayı gereksiz görüyorum. Çünkü artık benim gibi ki denk geldiğiniz 2 -3 kimbilir kaç kişi geçiyorsa ne kdar normal olduğunu anlıyorsunuz...
Warmshowers çok pasif bir site, forumdaki şeyler bile haftalar ve aylar öncesinden yazılmış şeyler, kesinlikle couchsurfing daha iyi, couchsurfing cyclist forumunda açtığım başlıklara 1 2 gün içinde mutlaka cevap geliyor.
Ama inanın abarttığımız kadar değil, ben yolda bisürü bisikletçi görüyorum ki lüleburgazlı arkadaşlarıma dahil sorabilirsiniz, bazıları selam verip devam ediyorlar yollarına, bence bu kadar aman aman görmeye de gerek yok derim..
tabi takdiri sizlere bırakıyorum..

warmshowers'da konuşmalar karşılıklı gerçekleşiyor. Forumlar'dan takip edebileceğiniz bir ortam yok. bölgenizle ilgili bir çok soru geliyor... Rota yaparken genellikle sorular yolluyorlar... Eğer verebileceğiniz bir koltuk veya banyolu bir oda var ise ayda en az üç dört kalma talebi gelir. Dünyanın her yerinden gezginler, dünya turu atanlar gelip kalır evinizde...

bence bizim benliğimizin en içine kazınmış avrupa hayranlığı, bi pakistanlı, bi arap gelsin dönüp suratına bakmayız, ama bir isveçli, norveçli gelsin kırk takla atarız.

• Beğen
Tepkiler: emin tak
Geri