Scudo Sports

1 ağustos isteğe göre turlar -2

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
13
isteğe göre turlar serileri devam ediyor
ağustos ayı yanacağız pişeceğiz isteyen zor etap isteyebilir

istanbul içi

1- poyraz rampalar
2- riva
3- polinez
4- bıçkıdere ultra rampalar
5- garipçe
6- belgrad

istanbul dışı

1- erikli şelale
2- su düşen
3- serindere

kolay etaplar

1- tuzla -köfte yemece
2- kanlıca -yoğurt muhabbeti

Scudo
@Y.Toygar

neeeeeeeeeeeeeeee
bu gün şileyi aldık ne istiyon daha yahu
vatandaş su düşen istiyor gedek gedek

:in: :in: :in: :in:

@kırlangıç

evet uygun
artı dostlar su düşene gitmek için hepimiz saat 08.00 de bostancı adalar iskelesi önünde buluşmaca eskihisara kadar gideceğiz 35 km düz yol çok az rampa var ve eski feribotlarla topçulara geçeceğiz 3 ytl bisiklete para alınmamakta toplam yol parası 6 ytl dir artı yalovaya topuklayarak yalovadan çıkarak su düşen ağır rampaları bizi beklemektedir şile kadar zor olamaz su düşen

@Y.Toygar

toygar gel şelaleye gireriz acaip bir yer orası yalovadan sonra

@Y.Toygar

evet listeyi başlatayım

su düşen ağır rampalar

1- kudu
2- soothsayer
3- kerem -orion
4- toygar -sabit harçlık dönemine geçince o.k

artı dostlar su düşene gitmek için hepimiz saat 08.00 de bostancı adalar iskelesi önünde buluşmaca eskihisara kadar gideceğiz 35 km düz yol çok az rampa var ve eski feribotlarla topçulara geçeceğiz 3 ytl bisiklete para alınmamakta toplam yol parası 6 ytl dir artı yalovaya topuklayarak yalovadan çıkarak su düşen ağır rampaları bizi beklemektedir şile kadar zor olamaz su düşen

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg

Sunday 8/1/2010
Less humid with sunshine and patchy clouds
High Temperature: 84°F
RealFeel: 87°F
(link) (link)

@Kudret Kurtcebe

Şile kadar zor değilse denemek lazım xD Çok zorladı evet ama tahmin ettiğimden kolaydı Şile'nin fethi.. :eek: :eek:

1 Ağustosu Bekliyorum :) Kudret Abi Soothsayer yerine Eren YAzarsan Sevinirim:)

@soothsayer

su düşen ağır rampalar

1- kudu
2- eren
3- kerem -orion
4- toygar -sabit harçlık dönemine geçince o.k

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg

Sunday 8/1/2010
Less humid with sunshine and patchy clouds
High Temperature: 84°F
RealFeel: 87°F
(link) (link)

yenikapıdan pazar günleri feribot seferleri saat 08.00 de varmı bu feribotlar aynı tren gibi sağı solu belli olmuyor saat 11.00 de varsa yalovaya ki geç olur avrupadan gelecek arkadaşlar saat 08.00 de bostancı olsunlar işi sağlama alsınlar isteyen pendikten lüks feribotla geçer ben feribota bisiklet parası vermeyeceğim ve eskihisardan geçeceğim yol uzamaktadır bu nedenle bazı arkadaşlarımıza zor gelirse onlar pendikten geçerler 09.00 da feribot var 45 dakika sonra yalovada olursunuz bizim yalovaya gelmemiz bir saat fark eder yada bir buçuk aksilik olur lastik patlar vs
dönüşte isteyen yalovadan feribotla döner ben gene topçulardan eskihisara dönerek ordan bostancıya topuklayacağım
feribot en son yalovadan 21.00 de var topçular eskihisar lüks olmayan feribot seferleri ise 24 saat çalışır

o da çok geç olur, en iyisi pendik veya Şile yolu kesmeyenler için eskihisar

@kırlangıç

bu ne demek avrupa yakası bostancıya gelecek demek saat 08.00 de bostancı adalar iskele önünde olması gerekecek artı isteyen pendikten gidecek ben lüks feribotları protesto ettiğim için ilkelerimden taviz vermeyerek yaşasın eskihisar deyip ordan geçeceğim yol uzayacak geçen tur şile yolu ağır turdu daha çok zorlu idi bu tur muhallebi tadında olur benim için

Geri