Scudo Sports

10. Yeşilay Bisiklet Turu 22 Mayıs Pazar Saat 11:00

1) TDK'ye göre "Birdenbire, düşünmeden yapan." Nitekim bir önceki mesajınızı tam karşılıyor bence.
2) Evet. Bir insan size bir şeyler yazıyor siz saçma sapan bir cevap veriyorsunuz, bence yamuk üslup. Ne konuştuğunuz beni ilgilendirmez ama nasıl konuştuğunuzdan rahatsız olabilirim ve oldum.
3) Görüşünüze karşılık olarak uzun uzun otomobil ve motosiklet turlarından bahseden bir şey yazdım, tamamen es geçip yine saçma bir şeyler yazmışsınız. Size özellikle bunu belirtmemin sebebi zaten forumda sürekli böyle anlamsız mesajlarınıza denk geliyor olmamdı, yorumumu yazmadan önce atmış olduğunuz yorum da bunu perçinledi. Ben sizi engelliyorum ne benim tadım kaçsın sizinle tartışarak, ne de forum ahalisinin tadı kaçsın konudan alakasız mesajlar sebebiyle. Siz de neyi nasıl konuşmak istiyorsanız konuşun, sakın dönüp bu adam niye böyle demiş diye kendinize bir bakmayın.

Ben bu sabah engellemiştim zaten seni çünkü ilk mesajındaki bazı ifadeler hem izaha muhtaç hem tahrik edici, son mesajındaki bazı ifadeler de aynı şekilde.

Hoşuna gitmeyen şeyler duyunca çirkinleşme. Sizli bizli konuşunca mesele hallolmuyor.

Caka satmak için değil insanlara faydan dokunsun diye konuş.

Bana sövsen bile cevap vermeyecem sana.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Geçen sene katılmıştım inanılmaz kötü bir organizasyondu bu sene de aynısı olacağını düşündüğümden katılmayacağım.
10.su 2022 yılında yapıldı. Geçen sene yapılan şu anda her ayın ilk pazarı yapılan gibi bir şeydi.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Ben kayıt yaptırdım, bakalım görelim..

Yeşilay üyesi olarak görev gereği geçen hafta katılamamıştım. Önümüzdeki hafta duruma göre bakacağım. Daha çok Farkındalık turu. İşin profesyonel kısmında Yeşilay Spor Kulübü var. İki ekibin ilgi alanı farklı tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
10.su 2022 yılında yapıldı. Geçen sene yapılan şu anda her ayın ilk pazarı yapılan gibi bir şeydi.
22 May 2022 de yapılmış evet.
Amasyada organizasyon falan alakasızdı kayıtlı kendi üyeleri harici ne reklam ne bilgilendirme ne de başka bir şey vardı bende yanılmıyorsam forumdan görmüştüm.
Değişen bir şey olacağını sanmıyorum.

Sponsor sıkıntısı felan yaşandı galiba o arada.

Sponsor sıkıntısı felan yaşandı galiba o arada.
Başlangıç noktasına varış mesafem çok kısaydı yavaştan çıkayım bir tur atayım dedim bir de baktım organizasyon başlamış,yaşça nispeten büyük ve önderlik yapan birisine her yerde aynı zamanda başlamayacak mıydı sorusunu sorduğumda "biz başladık abi yeaaa" yanıtını aldığımda beklentim direk dibe vurdu ardından yapılan turun zamanının sabah erken saatte olması etkinliği yalnızca yerel basının ve yeşilay gönüllülerinin birbirinin fotoğraf çekinmesi ile son bulan muazzam bir farkındalık etkinliğiydi.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Geri