Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1000 TL'ye Hangi Trek?

Arda Pilor

Üye
Tepki
2
Arkadaşlar Ben Yeni Bisiklet Alacağım.KArarımı Trek'ten Yana Kıldım.1000 TL Bütcem Var.Sizce Ne Alıyım?

Scudo
Ben de çok kararsızdım. BEnim de bütçem o kadardı ben kron xc500 mekanik disk aldım. Ama sen istersen idrolik alabilirsin. Açıkçası çok da memnunum süratlenince motor hissi veriyor. Mekanik freni de gayet iyi. TAvsiye ederim

@Arda Pilor

Trek FX 7.0 ya da 7.1 alabilirsin. Her ikisi de gayet başarılıdır.

O bütçeye trek alırsan bianchinin 500 liralık bisikletlerindeki özelliklerin üstüne çıkamazsın. Marka tercihini salcano kron carraro ya kaydırmalısın. Özellikle bu bütçeye Carraro 436 çok mantıklı bir seçimdir. Marka imajına boşa para vermeyin derim.

Bencede eğer elinizde daha yüksek meblada bir miktar varsa trek vs gibi markalara yönelin derim. Bu civardaki bu markalarda donanım sistemi ile diğer markaların donanım sistemleri arasında bariz fark var. Bu fiyat aralığında sadece markaya para yatırmak doğru bir seçim olmayabilir. Alternatifleri değerlendirmenizi öneririm.

Trek 7.2 nin 2011 modellerini bulabilirseniz, peşin 1100 civarında olmalıdır. Birde arkadaşlar Bianchi Miles aldılar 1200 civarında güzel bisiklek üzerinde çamurlukları, bagajı, spot lambası filan üzerinde hazır geliyor tavsiye ederim,,,, Hem bu arada sizin istediğinz nasıl bişey ben tur bisikleti için bu tavsiyelerde bulundum...

Geri