Scudo Sports

1000$ mtb toplamak istiyorum yardım lütfen ...

Scudo
o fiyata toplamadan gayet güzel sıfır bir bisiklet alabilirsin bence. uğraşmana değmez.

var ama kafam karıştı mesela sedona 671 wardı sonra scott aspect 10 oldu sonra toplama oldu öle kararsızım biraz :/

scott aspect 10 da iyi xt war sedonada slx shadow war bilemedim iki ara bi derede kaldım

Toplama ile uğraşma o parayla. Ben eski kadroyu adam etmeye çalışıyorum 3 aydır, çok para gidiyor.

@alp çolak

İyice düşünün taşının bu ikisi arasında karar verin derim ;) bu fiyata en iyisi bunlardır. :)

Sıfır bisiklette tabiki toplamadan rahat edersin ama, acele etmemeni ve forumun ikinci el bölümünü takip etmeni öneririm. Çünkü ayırdığın paraya daha donanımlı bir makina alabilirsin. Sıfırdan farksız bisikletler çok uygun fiyata düşebiliyor ara ara. Bence acele etme, iyice araştır..

toplama bisiklet daha iyidir hem kendi kafana göre toplarsın hemde daha kaliteli olur sıfır bisikletlerde alıyorsun bir parçası hoşuna gidiyor kaliteli oluyor ama diğeri iyi olmuyor en iyisi tüm parçaları kendin alacaksın istediğin gibi dizeceksin ;)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Bence Toplamakla Hic Ugrasma Parcaların Uyumu Falan Filan :) 0 Güzel Bi Whistle Veya Sedona Cek Altına Yakısırr :)

Geri