Scudo Sports

11 Eylül 2022 Boğaziçi Triatlonu

mdonertas

Aktif Üye
Tepki
211
İsim
Murat
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar,
bu yarışa katılacak olan var mı? geçen sene ilki düzenlenmişti. bu sene ikincisi yapılıyor..
esasında sadece boğazda yüzebilmek için katılıyorum. :) ne güzel seçme, eleme yok.
köprü kapatılacağı için çok net cut-off süreleri var. bitirmeyi ümit ediyorum.
Murat
(link)

Scudo
Merhabalar, evet bu hafta sonu 2. si düzenlenen Boğaziçi Triahtoluna ikinci kez katılıyorum inşallah.
İlki çok zevkli ve heyecanlıydı. Çok fazla hazırlık yapmadan katılmıştım. (ilk triatlon yarışımdı) Bu sene iyi hazırlandım.
Sabahın köründe neredeyse karanlıkta boğazın serin sularında kulaç atmak, sonrasında köprünün üstünde sürmek ve sonrasında altında boğaza karşı koşmak son derece keyifli.
Başarılar dilerim.

Evet Arkadaşlar, zorlu ama bir o kadar zevkli Boğaziçi Traitlonu daha sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
Genel 154/500 Yaş gurubu 22/80 olan derecem. Detaylı analizlere bakılınca Bisiklet etabında genel 90, yaş gurubu 15 olmuşum ama özellikle yüzme tahminimden kötü çıktığı için genel sıralama daha kötü.
Akıntı neredeyse yoktu diyebilirim. (Geçen senen derecem 36 dakikaydı)

1662967176592.png
WhatsApp Image 2022-09-12 at 10.26.43.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-12 at 10.26.42.jpeg

WhatsApp Image 2022-09-12 at 10.26.44.jpeg

Evet Arkadaşlar, zorlu ama bir o kadar zevkli Boğaziçi Traitlonu daha sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
Genel 154/500 Yaş gurubu 22/80 olan derecem. Detaylı analizlere bakılınca Bisiklet etabında genel 90, yaş gurubu 15 olmuşum ama özellikle yüzme tahminimden kötü çıktığı için genel sıralama daha kötü.
Akıntı neredeyse yoktu diyebilirim. (Geçen senen derecem 36 dakikaydı)

294289 dosyayı görüntüle

Ekran görüntüsü en üstteki arkadaşta benim, güzel organizasyondu. Katılan herkese tebrikler..

tebrikler Şenol bey, tebrikler Osman bey,
süper zamanlar yapmışsınız.
benim hedefim de bitirebilmekti. çok şükür bitirebildim.
ilk denize atlayınca biraz sıkıntı oldu, heyecandan nefes alamadım ama bir arkadaşım vardı. onun yardımı sayesinde bitirebildim.
yaş grubumda sonuncu oldum ama önemi yok. :) benim için bitirmek önemliydi. seneye daha iyi bir derece yapmaya çalışacağım.B35B5473.jpgP9113898.jpg
süper bir deneyim oldu. bundan sonra bir aksilik olmazsa her sene bu yarıştayız inşallah.
selamlar

• Beğen
Tepkiler: ŞenolKalyoncu
Geri