Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

16 Mart Tuzla Köfte lüplemece

Scudo
Güzel gezi, sabah jimnastiği de keyifli görünüyor. Tebrikler, teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
jimlastik deil pilates
saat 13.30 suları
çok keyifli bir geziydi resimler için saol kemal

arkadaşlar yine bi turumuzu daha geride bıraktık kemal arkadasımıza yine teşekkürler.Katılan bütün arkadaşlarımızada tekrar tekrar teşekürler:)

Çok güzel bir gezi oldu, herkese teşekkürler. Küfterlerde ayriyetten çok güzeldi... İnşallah daha sonraki gezilerimizde böyle olur ve hep bir arada oluruz... Herkese tekrar teşekkürler.

bu sabah antreman dönüşü pendikte hepinizi gördüm:)
pedallarınıza salık

Ateş bastı beni ya üf :)
beşiktaşta indikten sonra birazda ortaköy taraflarını gezdik biz :) onlarında olacak fotosu yiğit kardeşte :)

mert abi fotoğraf makinana kurban oluyum bea:) ne güzel kareler yakalmışsın ne güzel pozlar ayarlamışsın gezi süperdi küfteler süperdi hele ayran :eek:
plates çok zevkliydi katılmadığım için çok pişmanım

• Beğen
Tepkiler: sports-man
ellerine saglık mert hocam cok teşekürler foto.lar için. en kısa sürede ormanda mangal lüpletmek istiyorum - istiyoruz dimi arkadaslar:)

Öncelikle yine kusursuz bir organizasyona imza atan Mert kaptan başta olmak üzere turumuza katılan, güler yüzünü ve tatlı dilini eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. harika bir gezi oldu, sohbetin ise tadı damağımda kaldı.

Haftanın Esprisi:
Nihat:Abi ...... firması fişini prize takmadan çalışan çamaşır makinası yapmış.
Hakan: Nasıl olur abi, 220 volt olmadan nasıl çalışacak, mutlaka bir batarya olayı falan vardır.

veeeeeee Yiğit aradan patlatıyor bombayı,

WRILESS'dır abi... :D :D :D

Kendinize iyi bakın, bu arada umarım kadrolarda ki ziftler çıkmıştır...

Merhabalar.Gerçekten süper bir gezi,süper yiyecekler.Afiyet olsun.Teşekkürler.

Tura katılan arkadaslar tekrar tekrar teşekkürler.Yemek cok güzeldi ayran bi o kadar daha güzeldi.Daha sonra cayır cimen pineklemede keyifliydi pilatess flaan :D Tekrar Mert hocama ve emeği gecen bütün arkadaslarıma selam olsun

anlasilan cok guzel bir gezi olmus bende geliyordum ama son anda bisi cikti size katilamadim insallah bi dahaki sefere !

Geri