Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

17 Ağustos Yozgat Çamlık Dağ Bisikleti Yarışı

The Ertuğrul

Forum Bağımlısı
Tepki
313
Merhaba sevgili forumdaşlar,
Bugün uzun zamandır düşündüğüm Belediye Başkanımız Kazım Arslan'a Yozgat da bir dağ bisikleti yarışı yapılması için görüşmemi yaptım, bir hafta önce Ankara'dan profesyonel bisikletçiler ve Yozgat'dan Emre Aktaş diye birisi görüşmüşler ve parkurun yapımına başlamışlar, Emre ile telefonda bugün konuştum parkurun yerini tarif edemedi :) ama pazartesi günü birlikte çıkarız dedi, ama ben duramam tabi biliyorum kendimi, gittim çamlığa zaten çamlığın istediğin herhangi bir yerine beni helikopterle gözüm kapalı bırak, ben aşağıda açayım gözümü yine kaybolmam o derece biliyorum, neyse tam da düşündüğüm yerde çıktı parkur, oradaki bekçileri de beni tanıyordu zaten dediler "neredesin 1 haftadır burada bisikletçiler geldi o kadar biz seni bekledik" diye, ne zaman bi bunalıma girsem, bi bezmişlik olsa böyle şeyler oluyor zaten :) neyse, ben parkuru buldum, ama bayağı bir rötuşa ihtiyacı var ve tam tamamlanmamış, biraz trekking tadında oldu ve doğayla başbaşa bi 30 dakika geçirdim ferah ferah :) her neyse, pazartesi günü buluşup parkurda fotoğrafları çektikten sonra daha detaylı bilgiler ile döneceğim ve yarış öncesi Yozgat'a gelip çamlığı tanımak isteyen olursa özelden telefon numaramı istesin buluşur gezeriz. Bu arada bir müjde daha vereyim seneye Türkiye dağ bisikleti şampiyonası Yozgat da yapılacak ve Türkiye'nin ilk downhill yarışmasının da Yozgat da olacağını (eğer bir il bizden hızlı davranmazsa :) ) belirtmek isterim.

Gelişmeleri buradan bildireceğim, selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Akif Y.
Scudo
17 Ağustos günü bir aksilik olmazsa Yozgatta olacağım inş güzel bir yarış olur katılım iyi olacak gibi :)

17 ağustosta yarış olacaksa bizede yozgata turlamak düşer. Umarım yozgatlılar çamlığın göletinde gecelememize bir şey demezler.

@alperaktas55

İddia ediyorum, böyle bir parkur görmediniz. Buradaki çamlar dünyada 2 yerde var, 1-Yozgat, 2-Rusya da bir bölge, başka hiçbir yerde yok, Türkiye'nin de ilk milli parkı, daha ne olsun :)

@mehmetsunu

Estağfirullah, gelin kalın efendim :)

Bu arada gelmeyi düşünen arkadaşlar bölgeyi bilmiyorlarsa yardımcı olurum. (link) buradan ulaşsınlar.

Çocukluğum Yozgat'ta geçmişti. Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu, Eskipazar mahallesi, Yimpaş, Sivas Caddesi, saat kulesi, Sorgun, Akdağmadeni, Yerköy... Hey gidi günler.

Sosyal medyada mahrumiyet bölgesi olarak gösterilen ve espiri konusu olan Yozgat'ta böyle güzel şeyler yapılacak olması sevindirici. Allah izin veririse bir gün mutlaka tekrar geleceğim gezmeye, Çamlığa, testi kebaba.

Poster ve detaylar belli oldu, 7 kategori olacak ve her ilk 3 e 1000, toplamda 7000 TL para ödülü dağıtılacak. Teknik toplantı 16 Ağustos günü saat 16:00'da Hayri İnal Konağında yapılacak.

Ön kayıt buradan: (link)

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10491177_10202581430599450_6600990956279893261_n.jpg?oh=61705dce24d22b924174d742f1746c73&oe=5457FA88

Geri