Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

19.05.2010 Hatunsaray Seferi

Tepki
184
İsim
İsmail YURDAKURBAN
Bisiklet
Cannondale
19 Mayıs için planladığım Ladik seferi zamanında uyanamadığım için başlamadan bitti. Kahvaltı yaptıktan sonra biryerlere gitmek için yanıma arkadaş aramaya başladım. Mustafa hoca bahçesinde organik tarımla meşgul olduğu için gelemeyeceğini söyledi, Nurettin hocam ise soyadına yakışır biçimde "bana uyar" dedi. Saat 12'de iki kişi yola çıktık.Hava çok güzel, etraf ise rengarenkti.

(link)

(link)

Bu ortamda bisiklete binmek gerçekten şahane...

(link)

Gözlerimiz etrafı seyretmekle meşgul iken aklımız ise Mustafa hocada idi. Ne yapıp edip onu da bu tura dahil etmeliydik. Telefonla yaptığımız sayısız tacizden sonra bizi bahçesine davet etmek zorunda kaldı, iyi de oldu öğle yemeği de bedavaya geldi.

(link)

(link)

(link)

Sebze fideleri arasında yediğimiz yemek ve ardından içtiğimiz çaydan sonra ev sahibinden izin istedik. Fakat Mustafa hoca bende sizinle geleceğim deyip Spark'ını çıkarmıştı bile. OLEEEYY. Bu gelişmeden sonra Mustafa hocama yeni bir ad buldum; "Doktor Spark" ( Doktorluğu tıbbiyeden Spark'ı Scott'tan ). Hep birlikte yola koyulduk, hedef Hatunsaray...

(link)

(link)

(link)

Çeşme başında kısa bir mola... Çeşmenin üzeri mesaj panosu gibiydi.

(link)

Yol üzerinde leylekleri gördük, ama fazla yakınlaşmamıza izin vermediler.

(link)

Leyleklerden sonra rastladığımız minik gelincik ailesi ise tam bir misafirperver idi. Kısa bir çekingenlikten sonra objektifimize pozlar verdiler.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Yol üzerinde verdiğimiz küçük moladan sonra evden eve 80 km. süren bu kısa soluklu geziyi tamamlayıp evlerimize geri döndük. Saygılarımla...

(link)

(link)

Scudo
Çok keyifli bir tur olmuş. Gelincikler hem bitki hem de hayvan olarak çok tatlılar. Çeşme başındaki ağaç ve bisiklet kompozisyonu çok hoş.
Paylaşım için teşekkürler.

@İsmet Enes ÇAKAR

Bu canlılar gelengi, gelincik, yer sincabı gibi birçok farklı adlarla anılan bir tür kemirgen. Bilimsel terminolojide adı "Spermophilus xanthoprymnus" olarak geçiyor. Her ne olarak adlandırılırsa adlandırılsın kesin olan bir şey var; çok sevimliler.

Geri