Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde tekrar hayata geri dönüşü

@umutcanv
Dostum kelimesini silmesende olurdu, sonucta burada artik büyük kücük taninmaz oldu.:)

Neyse Selamlar,

evet kadro celik ve nikelaj yapilmadan önce polisaj yapilarak pürüzsüz bir yüzey olusturuldu ve sonra sert nikelaj diyorlar (Hartchrom) almanyada özel galvanik firmasinda yapildi.

• Beğen
Tepkiler: umutcanv
Scudo
@Murat Cömez
Abi kusura bakma ya yaşını sonradan gördüm :( affına sığındım :)
Bilgi için teşekkür ederim, nikelajcı bir arkadaşım var ona gösterdim fotoğrafları inanmadı nikelaj üstüne boya olduğuna onu tatmin eder bu cevabınız teşekkürler tekrar :)

@umutcanv
Sen nikalajin nasil atildiginimi sordun yoksa nikelajin üstüne boyanin nasil atildiginimi sordun?

@Murat Cömez
evet nikelajın nasıl atıldığını sordum, arkadaşımın merak ettiği normal nikelajın üzerine boya atılamayacağı yönündeydi, öylesyse nikelajı soralım dedim bende :)

@umutcanv
Anladim. birde arkadasina sorsana bi, nikelajin üzerine neden boya atilmazmis diye. Tüm Cromoly bisikletlerdede nikelajin üzerine boya atilmis.

@umutcanv

Bahsedilen malzemenin sert krom olduğunu nikelin ise farklı bir malzeme olduğunu söyledi :) boya tutması o yüzdenmiş. Elçiye zeval olmaz :D

Güzel görünüyor şu parlak hali bile yeter :)), Son işlemlerden sonra nasıl olacak merak içindeyim...

Fotoğraflar açılmıyor abi tekrar yüklermisin

Pedallarla seleyidemi boyattirdin

tövbeler olsun bu ne ya :D
süper olmuş emeğinize sağlık, naçizane fikrim yol lastiği daha yakışabilirdi ama jantlar sanırım 26?

@Murat Cömez Çok iyi olmuş ellerinize sağlık. Bağlantı noktaları ve zincir koruma kısmındaki parçalar ek galiba. Ayrıca boyayı nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim ?

@Fahrrad
Necmettin abi, pedallari boyttim boyattim derken Puler beschichtung yapildi) Sele ise orjinal tasarimi öyle. :)
@muhammed ikbal atmaca
Tesekkürler, lastiklerin inceligi zaten yollastigi gibi ve 28" jantlar. Cyclocross seklinde tasarladigim icin yol lastigi malesef olmuyor.:)

@Strelok
Tesekkürler, ek dediginiz kismi pek anlayamadim. Ek derken???
Buradan tüm islemleri detayli bir sekilde izleye bilirsiniz. Tüm Krom kaplamasi boyasi falan almanyada yapildi.
1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)

abi ciddenb çok güzel olmuş ya :D

Geri