CaliCaga
Üye
- Tepki
- 43
- İsim
- ÇAĞATAY ÇALIŞIR
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bi arkadaş aynı kadroyu 2013 yılında aliexpressten alıp 1 ay kullanıp satmıştı. Kadro o kadar çok esniyordu ki yokuşta ayağa kalmak işkence gibiydi. Eğer kadro orijinal değilse kesinlikle alınmaz. Orijinal ise geçmişi bilinmiyorsa yine alınmaz.
Soru 1 bütçeniz nedir. ?O zaman alur 700 vardı veya btwin güncel alü kadrolarına bakayım mı 0 olarak ne dersiniz
MerhabaSoru 1 bütçeniz nedir. ?
Soru 2 aradığınız kadro boyu nedir. ?
hocam mecbur alü alacağım o zamanrica etsem van rysel edr af 105 veya rc520 105 bu iki modele bakar mısınızİster orjinal ister çakma olsun +10 hatta belki de +5 yaşından büyük kadro ben de kullanmazdım.. Bunu sıfır olarak alacak olsam da.. Bisikleti tek elden, siz bile kullanmış olsanız 5-10 yıl içinde satın ya da fazla mesai harcayacağınız şekilde bisiklet sporu yapıyorsanız, eski kadronuz üzerinde değil daha çok yeni kadro üzerinde vakit geçirin... Otomobillerde bile, eski D sınıfı araçlar şimdilerin C sınıfıyla karşılaştırılsa, C sınıfı lehine bir gelişme söz konusu..
Nedir bu söyleminizin dayanağı merak ettim doğrusu. 5 yaşını geçmiş bir kadro kırılma tehlikesine mi sahip ? Neden 5 sene sonrasında satmamız gerekiyor ?İster orjinal ister çakma olsun +10 hatta belki de +5 yaşından büyük kadro ben de kullanmazdım.. Bunu sıfır olarak alacak olsam da.. Bisikleti tek elden, siz bile kullanmış olsanız 5-10 yıl içinde satın ya da fazla mesai harcayacağınız şekilde bisiklet sporu yapıyorsanız, eski kadronuz üzerinde değil daha çok yeni kadro üzerinde vakit geçirin... Otomobillerde bile, eski D sınıfı araçlar şimdilerin C sınıfıyla karşılaştırılsa, C sınıfı lehine bir gelişme söz konusu..
Nedir bu söyleminizin dayanağı merak ettim doğrusu. 5 yaşını geçmiş bir kadro kırılma tehlikesine mi sahip ? Neden 5 sene sonrasında satmamız gerekiyor ?