Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2. el bisiklet seçtim yorumlarınız önemli

Ekin Özer

Üye
Tepki
3
arkadaşlar merhaba bu bisikleti almayı düşünüyorum sizce fiyatı kompanentlere göre iyimidir? iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum fiyat 550 tl denmiş

parça listesi
Kadro: Geotech Team
Maşa: Axon SR suntour
Jant seti: Alexrims ac19 çember taiwan tel ve başlıkları ve Centerlock Seri dışı shimano göbekler.
Aynakol:Shimano Seri dışı
Arka vites: Deore Xt shadow
Vites Kolu: Deore.
Ruble: Deore Lx
Zincir: Deore Lx
Lastikler: Spezilazed 2.0 Gidon Boğazı: No Name
Gidon: Ameoba Borla
Fren kolu: Tektro Eclipse
Arka Fren Bacakları: Shimano Alivio

Ön Disk.kaliperin modelini bilmiyorum.Rotor ve balata şuan elimde yok.olursa takarım

Sele:Salcano

Sele borusu : Geotech'in orjinal sele borusu

Sele kelepçesi :Geotech'in orjinal sele borusu

Scudo
Bence çok güzel, fiyatıda bayaa uygun. Tabii bu yorumu parça listesine göre yapıyorum, bisikletin durumu asıl önemli olan.

Fotoğraf eklerseniz daha detaylı yorum yapabiliriz.;)

Kaçırmayın, hemen alın derim. Ne diyeyim ki başka?

Ama fotoğraflar tatmin etmedi beni, başka detaylı fotoğraf var mı?

dostum bisikleti yakından incele.bir sorunu yoksa kaçırma.hemen zimmetine geçir.

• Beğen
Tepkiler: Ekin Özer
@Muzaffer Yılmaz

maalesef. başka fotoğraf yok .bisikleti ocak gibi alıcağım .teşekkür ederim bilgileriniz için. arkadaşım zaten gidip bakma imkanımda var.

@Ekin Özer

Şimdiden hayırlı olsun derim, çok güzel bir bisiklet. Üst seviye ve çok hesaplı.

Asla kaçırmayın, ne olursa olsun alın.:in:

Bisiklet gerçekten üst seviye, benim olsa ve iyi durumda olsa bin lira gibi bir fiyat söylerdim ama..

Şöyle söyliyim, axon maşanın sıfırı 400-500 lira civarı, full deore set ise erdoğanlar bisiklete göre gene 400 lira civarı ediyor. jantlar, lastikler, kadro, gidon vs..

Bana fiyatı haddinden düşük geldi. Dikkatli olun derim. Yanınıza güvendiğiniz bir bisikletçi alarak ve bisikleti görerek almanızda fayda var, eğer mesafe uzak değilse bisikletin olduğu şehre gitmeniz, eğer bu fiyata bisikleti alırsanız her şekilde kar demektir sizin için.

Tabi bir de çalıntı olma durumu var.

• Beğen
@DustyBrain

:D bu bisikleti satan benim arkadaşım. daha 2 sene önce topladı sanırsam.bisikleti ağustosta satışa çıkardı hala satamadığı için fiyat bu kadar düşük. çalıntı olma ihtimali 0 . (gözümün önünde topladi yani ;) ) teşekkürler selamlar...

@Ekin Özer

Çalıntı konusunda şüphe yoksa iyi :)

Arkadaşınız olması da avantaj, en azından bir sorun çıktığında başının etini yiyebileceğiniz kişi yakınınızda demektir bu. Bir de kadro boyunuza uygun mu konusu var, uygunsa sorun yok demektir.

Eğer bisiklette (özellikle kadro ve maşada) bir sorun yoksa, bence bütçeniz izin veriyorsa 600 civari bir ücret vererek alın bisikleti. Hem arkadaşlığınız pekişir hem de bisikletin gerçek değerine biraz daha yaklaşmış olursunuz :D

Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
@DustyBrain

kadro boyunu bilmiyorum, ama geotech kadrolar sanırsam standart mış forumda okumuştum.

Bir tane de bize denk gelmiyor ki şöyle bir fırsat biz de nasiplenelim :D :D işin şakası, güzel bisiklet hayırlı olsun arkadaşım.

arkadaşım bu fiyat bu parçalar bence kaçırma al derim sadece maşasını 200 de aşşağı vermiyorlar zaten

Valla kardes az daha butce yukseltıp ıstedıgın bısıkletın sıfırını almanı onerırım...
Tesekkurler
Saygılar...

fiyat çok ucuz maraz arayın belki bişii çıkar....

Geri