Scudo Sports

2. el fiyatları hakkında

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

e.yildiz

Üye
Tepki
72
2. el ilanlarinda fahis fiyat istemek kurallara aykirimidir. yoksa bu konu sadece alicinin bilincine mi birakilmistir?

Scudo
Sıfır fiyatı X lira olan ürünün ikinci eline X+1 lira isteyenler kibarca uyarılırlar. X+1'de ısrar edenin de paşa gönlü bilir.

Bir de yurtiçi mağazalarda indirime girmiş stoklu ürünleri toptancı gibi satın alıp, sonra bunları yüzde bilmem kaç kâr oranı ile satmaya kalkanlar vardır ki, bunlara ne deseniz boştur. İnsanlar ihtiyaçları olduğu için bir tane alırken, bunlar dayılarına amcalarına alırlar, dayılarının amcalarının haberleri yokken. Sonra da kullanmıyorlar diyerek satarlar. Neyse, uzatmayayım. Anlayan anlamıştır.

Benden başka hiç kimseyi göremedim 2. el bısıkletıne uygun rakam yazan.( başka bir sıtede ilan verdım ve 1 aylık kron xc 250bisikletimi sattım.350 tl cik. ) ve şimdi temiz 2. el bısıklet arıyorum ama satan henuz kimseyi göremedim. 2. el bısıklet satılan birçok siteye baktım ve bence uygun rakamlı bır bısıklet göremedım.

Demekki kimsenın bısıkletınden ayrılmaya niyeti yok.

Pahalı birşey aramıyorum 1tl ile 600 tl arası bırsey yeterli diye düşünüyorum. Şimdi sıfırı 650 tl olan bır bısıklet için satıcı kışı 600 tl ye verebılırım bisikleti dıye mesaj atanlar çıkarsa hiç şaşırmam dogrusu.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri