Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2000 tl civarı bisiklet tavsiye

1 ay önceki muhabbetler. Herhalde arkadaş bisikletini almıştır.

Scudo
salcano ng 020 i tavsiye ederim 400 tl daha pahalı ama full slx ritchey mavic crossride jant raidon amortisör

Kackar Bisiklet'ten Merida Matts TFS 500 D alabilirsin.Fiyati 2.224 TL ama pazarlik ile 1800-1900 TL ye alabiliyorsun.Hem ozellikleri hem de kadrosu guzel bence.Daha ayrintili bakmak icin : (link)

arkadaşım sana ciddi şekilde son tavsiyem benimde kullandığım 2012 cannondale sl1 ben 2300 e aldım şu anda 2150 tl civarı deltada sl2 ye bulaşmadan 1 ay önceden siparişini ver gelsin kafanıda bu kadar kurcalama eğer pişman olursan ben bu bisiklet konusunda hiçbirşey bilmiyorum derim Allah aşkına 2012 cannondalenin görüntüsüne ve donanımlarına bak sonra düşün derim kaçırma kap bir tane

Selamlar

Yaklasik 2 yildir kullandigim mtb bisikletimi sattim.

Specialized sirrus sport 2015 ya da Scott speedster fb 50 2015 arasinda kaldim. Bir de yaklasik 500 tl daha ucuza Giant escape 1 2014 modeli var.

Sizin tavsiyeniz ne olur ? Karsilastirmaya sunu da koy dediginiz model var mi ?

Tesekkurler

Karşılaştırmaya ekleyebilecekleriniz şunlar olabilir:
(link)
(link)

Scott speedster, diğerlerinden farklı olarak aslında yol bisikleti. Diğer modeller ise fitness denilen hızlı melezler. Düz gidon takılmış yol bisikleti arıyorsanız, geometrisi ve 23mm lastikleri sorun olmayacaksa Scott'ı öneririm. Fitness bisikleti tercih edecekseniz, mağazaları gezip diğer modelleri deneyin, üzerinde en rahat ettiğiniz, en beğendiğiniz hangisi olursa onu alın.

Trek fx 7.3 ü de listeye ekleyin derim. Biraz daha çıkarsanız 7.4 de olabilir.
Ben sizin yerinizde olsam cannondale, Scott, Trek bu markalardan şaşmazdım.

Specialized yazmamanizin bir sebebi var mi ?
Aslinda benim ilk oncelik marka modelimdi.

merida speeder t2 ve üst serisi ilk seçenekler arasında olmalı

Selam, bende firness kategorisinde hayli araştırma yaptım. Trek, Scott, Specialized vs hepsinin bu fiyat kategorisinde modellerini inceledikten sonra nihayet geçtiğimiz Cumartesi 2015 Merida Speeder 200 aldım. Seçenekler arasında tutmakta fayda var. Öncelikle yol donanımıyla diğerlerinden sıyrılıyor ayrıca rengi, kadro içinden geçen vites ve fren kabloları da çok şık duruyor. Hatta sırf bu nedenle disk yerine V fren tercih ettim. Hafifliği de cabası..

Herkese tesekkurler.
Sans eseri gordugum ve o an beni benden alan wilier marostica'yi almaya gidiyorum.

Araci eve biraktim ve su an dolmusla bisikletciye dogru gidiyorum.

Ozelliklerine de bakmadim acikcasi , ama col hafifti

Alabileceğim en güzel tur bisikleti ne olabilir ?

sadece 2000 bisiklete vermeyi düşünüyorum. Ekipman v.s hariç(artı eksi 100 oynayabilir)

Teşekkürler :)

Tartışmasız Fuji touring olmalı
(link)

bütçeyi arttırıp gerçek bir tur bisikleti fuji touring düşünülebilir 1900 liraya mosso legarda 1530 var oda her türlü işinizi görür.

• Beğen
Tepkiler: E.E
@E.E
Yanlışın var yazdığından Anladığım max 2100 verebilirsin. Bisiklet 2300 tl Şura'da var:
(link)

Gerçi yanlış hatırlamıyorsam hala ellerinde yok ama gelecekti

@serdar k
$ 999
KDV DAHİL FİYATIDIR. diye yazıyor attığınız sitede ondan dedim

Bir bakayım ben başka sitelere

Tur bisikleti alacaksan en uygun fiyata en kaliteliydi budur. Lht, surly vb. Haricinde. Başka bisiklet düşünme. Madem 2000 çıkarabiliyorsan.

Geri