Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2007-2008 Geleneksel Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları başlıyor...

Serkan Yazıcı

Daimi Üye
Kayıt
23 Ocak 2006
Mesaj
268
Tepki
771
Şehir
istanbul
Bisiklet severlerin merakla beklediği 2007-2008 Kaçkar Bisiklet Çekmeköy Kış Antrenman Yarışları başlıyor.


http://img137.imageshack.us/img137/5049/dsc3419aq3.jpg

Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonasını görebileceğimizi bile hayal edemiyorduk geçmişte,bugün şampiyonayı geride bıraktık.Bizim için bisiklet sporu adına çok güzel bir yıl geçti.Dünyanın en iyi dağ bisikleti sporcuları Türkiye'de yer aldı,ilk defa TRT ekranlarında birçok kamera ile böylesine kapsamlı bir çekim yapıldı ve canlı olarak izlenilebildi.Bu büyük heyecanı bize yaşatan herkeze teşekkürü bir borç biliriz.

2007 Türkiye Bisiklet Federasyonu yarışlarının ardından uzun sürecek olan kış sezonunu dolu dolu geçirmek,bisiklet tutkunlarını buluşturmak ve yarış heyecanını yaşatmak adına birlikte yapacağımız etkinliklerde desteklerinizi ve ilginizi bizden esirgemediğiniz için teşekkür ediyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 5 farklı kategori olacak.40 yaş üstü katılıma göre değerlendirilecek.

Kategoriler:
1- Çocuk 16-19 yaş
2- Genç erkekler 19-23 yaş
3- Büyük erkekler 23-30 yaş
4- 30 üzeri 30-40 yaş
5- Bayanlar
6- 40 yaş ve üstü

Yarışların düzenleneceği tarih ve yerler,

02.12.2007 Çekmeköy / İstanbul

06.01.2008 Çekmeköy /İstanbul

27.01.2008 Çekmeköy / İstanbul

24.02.2008 Çekmeköy / İstanbul

Parkur uzunluğu 4,5km ile 6,5 km arasında olacak
Katılım ücreti: 5 ytl
Kayıtlar:Saat 9.30 ile 10.30
Yarış başlagıç saati : 11.00
Kask takmak zorunludur.Kask takılmadan yarışa girmek isteyen arkadaşlar kesinlikle alınmayacaktır.

Bu yıl dereceye giren sporculara verilecek olan toplam para ödülü 7000 YTL ve ayrıca sponsor olacak firmalardan hediyeler.

Geçen yıldan farklı olarak yarışlar bir saat daha geç başlayacak sabah çok erken saatte yola çıkıp ulaşamayan arkadaşlar için.Yarışlara katılımı sürekli kılmak amacıyla bütün yarışlarda alınacak puanların toplamıyla genel sıralama oluşturulacak. Tüm kategorilerde ilk 5'e ödül verilecek.

Anadolu yakasından ulaşım için yarış parkuruna araçlar olacak.Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar için ek bir otobüs olmayacak.Vapurla Sirkeci yada Beşiktaş'tan gelen arkadaşlar Üsküdar yada Kadıköy'den alınacak.Belediyenin vereceği araçları en yoğun talep olan yere yönlendireceğiz,her iki bölgeden de vapur var çok sorun olmayacağını düşünüyoruz.Otobüslerin Beşiktaş ve Sirkeci olarak ikiye bölünmesine gerek yok.Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar da göz önünde bulundurularak yapılmıştır planlama.

Yarış parkuru bilgilerini ve video görüntülerini 26.11.2007 Pazartesi günü tekrar ekleyeceğim.

Kaçkar Bisiklet Çekmeköy Kış Antrenman Yarışları için sponsor olan firmalara ve Çekmeköy Belediyesi'ne tüm bisikletseverler adına teşekkür ediyoruz.
http://img143.imageshack.us/img143/2917/eklf7.jpg http://img143.imageshack.us/img143/8649/aslibiskt1us0.jpg http://img80.imageshack.us/img80/1254/eforlogokt3.jpg http://img410.imageshack.us/img410/1748/scottlogowb9.jpg http://img410.imageshack.us/img410/9564/toplogonu5.jpg



22 Kasım 2007 itibariyle güncel halidir
Düzenleme: HaliliOzturk
 
Scudo
Belgrad Ormanına ulaşım nasıl sağlanacak? Firmanız ormana araç kaldıracak mı? Ormanda konaklanacak kulübeler var mı?
 
Benim bildiğim kadarıyla konaklama yok...Ama çok güzel olcak..Şimdiden bayağıbi heyecan sardı..Ayrıca bu yarışın en sevdiğim yanı benim gibi yaşı lisans almaya tutmayan sporcular yarışabilio...:eek:Herkese iyi forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: sertacr88
@baymineral

Yahu daha neler :) Oldu olacak bisikletleri de versinler? ;)

Şaka bir yana;

Ulaşımı herkes kendi sağlıyor, zaten o sıralarda otomobilinde yer olan arkadaşlarla ortak bir takım organizasyonlar yapılabiliyor. Ormanda konaklama gibi bir ihtiyaç zaten söz konusu değil, adı üzerinde antrenman yarışı. Sabah gelirsiniz, yarışa katılırsınız, eğlenir ve evinize dönersiniz ;)
 
Normal yarışlara kamplı gelenlerde olabiliyor da o yüzden sordum. :) Teşekkürler..
 
Aa evet, Sinan iyi hatırlattı :)
Şu geçen Delta turundaki kamyonet macerasının tadı hepimizin damağında kaldı.
Çok büyük ihtimalle yine bu şekilde organize olup, kamyonetle ulaşım sağlayabiliriz arkadaşlar. Tabi bu sefer belirli bir noktaya kadar geri dönüşü de kamyonetçi abimiz sağlar, ücreti de ona uygun olur ;).
Artık onu organizasyon tarihleri yaklaştığında ayarlayacağız.
 
@HaliliOzturk

Siz kamyonu pek sevdiniz anlaşılan...Bir gelip görmek lazım :D
 
Ulaşım için bir çözüm bulmak gerekiyor tabi,bir aracımız var ama yarış günü erkenden parkura gittiği için onu kullanmamız imkansız.Anadolu yakasından gelecekler için Velespit'in jeepi hazır,Alperen'le konuştum yardımcı olacak bütün yarışlar için.
 
benimle birlikte bakırköy ve civarından gelecek olanlar varsa organize olunup bir vasıta ayarlıyabiliriz,bu konuda tanıdık kamyonetçim var.ilgilenen olursa zevkle birlikte ulaşımı sağlarız.
 
@hızlı

Hızlı slm

yaris gunune kadar yeni bisikleti yetistirebilirsem bende varim bilgine :)
 
  • Beğen
Tepkiler: macerakolik
@hızlı

bu taraftan gelenler toplanıp trenle sirkeciye gidip oradan bir kamyonet organizasyonu yapıcaz. deltanın belgrad turunda öyle yapmıştık
 
  • Beğen
Tepkiler: macerakolik
Bende yarışsam sonuncu olurdum her halde. Bu arada bisiklet ile ilgili şartlar var mı? Ağırlık şartı, lastik şartı vs. gibi
 
@soneryen

Bisiklet özellikleri ile ilgili benim bildiğime göre hiçbir şart yok..gidiyorsunuz isminizi yazdırıyorsunuz,numaranızı alıp ısınmlara başlıyorsunuz:D.

Tüm bisiklet forumdakilerin yarışa gelmesini çok istiyorum böle internette olmuyo:).Hem birbirimizle daha iyi tanışır kaynaşırız..:)
 
Bence,böyle güzel organize edilmiş,profesyonal yarışçıların katıldığı bir yarışta klasmanlarda yıldız erkek(15-16) lerde olmalı..diye düşünüyorum..Çünkü yıldız erkeklerle juniorlar(çocuklar)arasında baya fark var...:eek:..Vede juniorlardan fark yedikçe morelman çöküyoz:eek::bayrak:
 
  • Beğen
Tepkiler: sertacr88
merhabalar acaba bu yarış haberini "yaris dünyası" başlıgının altına taşısak mı? bugun bir arkadasım formda bulamadıgını "yarış dünyası" başlıgının altıda aradıgını söyledi. nedersiniz tasınmalı mı?
 
Ogün aslında buradaki konuyu kilitleyip bir kopyasını Yarış Dünyası'na taşıyabilirim.

Çünkü artık Kaçkar Bisiklet Antrenman Yarışları rütşünü ispat etti ve benimsendi :) Bir firmaya ait olmanın ötesine geçti diye düşünüyorum ben de ;)
 
Geri