Scudo Sports

2007 Ve 2008 X-trail Cross'ta Donanim Farki

Tuncer Bayık

Daimi Üye
Tepki
303
X-Trail Cross alayım dedim.Olmuşken 2008 olur dedim.Ama baktımki 2007 modelde arka vites XT iken 2008 de Deore olmuş,Aynı şekilde ayna kol viteste 2007 modelde Deore lx iken 2008 de Alivio yapmışlar.2008 de bu donanımdaki düşüklüğün nedenini anlayamadım.Corratec'e güvenim azaldı.Bozmaya başladı şimdiden dedim.Sonra internetten orjinal sitesine baktım.Bu Türkiye için mi böyle acaba.Çünkü Corratec'in sitesinde 2008 modelde böyle bir değişiklik görülmüyor. ( (link) ) 2007 donanımı neyse,2008 donanımı da aynı.Bu Türkiyeye ithal edilen modellerde mi böyle? Ve niye?

Scudo
Ben birkaç ay önce delta dan 2008 x trail cross aldım ve donanımı orjinal sitedekiyle uyumluydu,isterseniz bir de delta yla konuşun.

• Beğen
Tepkiler: kemal0139
Arkadaşlar, Bike&outdoor sitesinde 2008 modelinin özelliklerini yanlış girmiş.Ben de Corratec'in günahını almışım. :D Renk dışında hemen hemen tamamen aynı.

@baranozhan

Barancım bisiklet nasıl ? Yorumunu bekliyorum.

1000 km yi yeni devirdim,bence gayet iyi,patika,asfalt sorunsuz tabi dağa tepeye vuracaksan bilemem.Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Tuncer Bayık
@tuncer bayık

Arkadaşlar, bugün Atlas kamp sitesisinden 2 adet corratec x-trail cross ısmarlayacağım. Ama 2007 ve 2008 arasındaki farklar neler acaba. Tamam hemen hemen aynı ama renk dışında aynı olmayan neler var. 2007 nin rengi hoşuma gitti. Ama 2008 mi alsam diye düşünüyorum. İstanbul'da olmadığım için de gidip göremiyorum. Bilen varsa yazsın lütfen.

bu günlerde bende bir bisiklet almayı düşünüyorum, seçenekler içinde 2008 x trail cross base var. sizce nasıldır ?

@ozyurterdem

Ben bugün delta bisikleti aradım. Şu an Türkiyede bu bisikletten yok. Almanyadan sipariş ediyorlarmış. O da 15 gün ile 2 ay sürüyormuş. Tabiki bu arada paranı da yatırıyorsun.

2008 modelde aynakol zzyx fren kolları bacakları malesef alıvıo 2007 ile bi farkıda boğazıyla gidonunun birleşik olmaması dereceli olması kadrodaki arka bru 2008 de seleye kadar yukseltilmiş...farklar bnlar

Geri