Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 Model Salcano XRS 800 üm...

Bilgiler için teşekkürler.

Fakat bisiklet 11 kilodan ağırsa üzülürüm... :(
Sonuçta full Alüminyum...

Ama genede bu fiyata süper bir seçenek gibi gözüktü gözüme...

Bu arada mazgal olayı içinde geçmiş olsun... Aman ha jant ayarını kontrol etseydin gene... güzelim bisiklet aksamları bozulmasın...

Güle güle kullan...

Scudo
Yeni fotoğraflar bekliyorum, gün ışığında...

Hatta kullanırken video falan olabilir :)

Zafer abi Hayırlı olsun.Aynısını arkadaşa alcaz yanlız haberi yok :) süpriz olcak
iyi günlerde kullan

Bende de aynı bisiklet var. 1 ay oldu ve gayet memnun kaldım(beklediğimden çok daha iyi). Tek sorun sanırım dış lastikleri çok adi. Değiştirmek gerek -ki ben bir kaç güne değiştirmeyi düşünüyorum. 1 haftada 5 defa patlaması (2si aynı günde), sibop iğnesinin kolayca kırılması ve patlama neden olan cam parçasının ebatını gorunce adiliğine kanaat getirdim. Başlangıç için bence gayet iyi diyorum ama işin uzmanları daha iyi bilgiler verecektir. İyi günlerde kullanın.

Bisikletiniz Çok güzel Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bol Pedallamalar :)

Eger hala kullaniyorsaniz suanki durumunu ogrenebilirmiyim. :) bende 2. El aldimda uzun yolda sikinti cikaricak gibi duruyor bakim istiyor.

@Samet Demirtaş Dostum 5 senelik konu.Ayrıca arkadaşın profilinde focus var.Büyük ihtimalle satmıştır o bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
Selamlar :) aynen bisiklet satılalı yıllar oluyor, sonrasında 2 bisikletim daha oldu. Sonuncusu Focus, profilimdeki. Saygılar.

Geri