Derya Keçeci
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.029
- İsim
- Derya
- Başlangıç
- 1970—71
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şimdi,2009 yılına ait bir değerlendirme makalesi var(link) Contador'un.Yazıda pek çok parametre ele alınmış ancak bunların en can alıcı olanı VO2 değerleri ile Saat/tırmanma oranları ve üretilen güç verileri.Bu rakamlar inanılmaz.Contador,gerçekten de son derece Compact bir adam.Oldukça düşük kilosu,akıl almaz VO2 değerleri ve ihtiyaç duyduğu anda üretebildiği Watt ile farklı bir yerde;tam bir tur bisikletçisi.Evet süper bir zamana karşıcı,sprinter ya da tek günlük yarışçı değil ancak bilinen özellikleri onu katıldığı tüm turların favorisi yapıyor.
İspanya turunun öncesinde herkes gibi ben de favori görüyordum;ilk kez Rodriquez ile Valverde'ye geçildiği tırmanış finish'inde yüzünü pek beğenmemiştim-ki o da uzun süre yarış koşmayan biri için kabul edilebilir-
Arkamdan yazılan trafik cezası pahasına zar zor yetiştiğim bu günki etapta gördüm ki,silahşör iş başında.Yani Kemal bey,bazı adamlara karşı yapılabilecek bir şey yoktur.Ya da bazı zaman dilimleri.
Cadel Ewans france yi alırken hatırlayın nasıl bir zamana karşı koştu...Az daha Tony Martin küçük dilini yutacaktı.Schleck kaç saniye yemişti,değil mi.
İspanya turunun öncesinde herkes gibi ben de favori görüyordum;ilk kez Rodriquez ile Valverde'ye geçildiği tırmanış finish'inde yüzünü pek beğenmemiştim-ki o da uzun süre yarış koşmayan biri için kabul edilebilir-
Arkamdan yazılan trafik cezası pahasına zar zor yetiştiğim bu günki etapta gördüm ki,silahşör iş başında.Yani Kemal bey,bazı adamlara karşı yapılabilecek bir şey yoktur.Ya da bazı zaman dilimleri.
Cadel Ewans france yi alırken hatırlayın nasıl bir zamana karşı koştu...Az daha Tony Martin küçük dilini yutacaktı.Schleck kaç saniye yemişti,değil mi.