Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 Model Bisikletler

Çağlayan

Forum Bağımlısı
Tepki
886
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba

Merida 2014 modellerini yayınlamış,

Diğer bisiklet firmaları 2014 modellerini yayınlar ise,bu konuya ekleyebilirsiniz..

(link)

Scudo
Trek de yayınladı. (link)

@Berke1903

Sattın mı berke bisikleti ?

@Berksan

Hayır hocam duruyor. Eylül sonuna kadar beklerim alan olmazsa yaza satacağım sezon açılınca, sonrada 2011-2012 iyi bir yol bisikleti almayı planlıyorum. Sizin aklınızda varsa almak konuşabiliriz. :)

Güzelmiş hayırlı olsun. :)

her bisiklet firması nedense '2011 den beri takip ediyorum' her model yılında donanımı belirgin şekilde düşürüyor.tabiki fiyat aynı kalıyor.merak ediyorum acaba nereye kadar bu böyle gidicek??

Bu çok güzelmiş

Merida Crossway 40-V

http://2014.merida-bikes.com/runtime/p3media/large-bike-picture-06d2613e364e41fc8eb1afb90f391a4c.jpg

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
MERİDA KATALOĞU BERBAT YENİ LOGOLAR VE RENKLER :s 2013 HARİKAYDI HELE CROSWAY 300/500 BİDE ŞİMDİKİLERE BAKIN BERBAT ÖTESİİ..

@Ozzgurr

SRAM Red neden bu kadar alımlı gösteriyor bir bisikleti? Ayrıca eski modellere göre fark ettiğin önemli yenilikler neler hocam?

Cube'de 2014 modellerini görücüye çıkarmış :)

(link)

Attention 26 hoşuma gitti :)

• Beğen
@ahmetcan44
SRAM Red benimde cok hosuma gidiyor, aynakolun parlak metal olmamasi beni ceken bir unsur.
Yeni Addict en hafif seri uretim karbon kadro unvanini Cervelo Rca'den aldi. Rca 667 gr ve $ 10.000 ! (sadece kadro) Addict'in kadro fiatinin $5K den az oldugu soyleniyor. Ayrica yeni Addict'te kablolar icten geciyor.Eski Addict surucuyu dovecek sekilde cok sertti, bu kadroda biraz daha konfor eklenmis teknolojinin getirdigi yenilikler kullanilarak.

@Burak7445

Açıkcası Sedona'ların 2014 modellerinden pek bir değişiklik beklemiyorum,ama kadro renklerini değiştirip,2014 'de piyasaya sürerler,Sedona dolar bazında epey zarara uğradı çünkü..

@Çağlayan

Aynen katılıyorum. Sedona doların yükselmesiyle çok zarar etti. Bu en çokta TL ile satış yapan salcanoya yaradı bence .

• Beğen
@Burak7445

Carraro hakkında bilgim yok..

Sizde sağolun..

• Beğen
Tepkiler: Burak7445
Geri