Merhaba herkese, uzun zamandır beklediğim 2014 model sedona 345 bisikletime kavuşmuş bulunmaktayım. sizinle de paylaşmak istedim. Bisikletin genel özelliklerine buradan bakabilirsiniz;
Teşekkürler İzmir Küçükyalı Doruk Bisiklet'ten aldım bu canavarı 750$ gibi bir fiyatı var küçük bir indirim ile aldım bende. Tamamiyle parasını hak eden bir bisiklet...
hayırlı olsun Bende 21" 345 aldım merakımdan soruyorum boyunuz kaç acaba? Ben 1,76 boyla 21" kadro aldım bir sıkıntım yok çok rahat kullanıyorum ama görünüşü biraz büyük gibi )
Teşekkür ederim 21'' kadro büyük görünüyor evet, benim boyum 1.79cm . tabi ki sıkıntı çıkarmaz ama sizin boyunuza uygun kadro 19'' bence. Size de hayırlı olsun bu arada güzel seçim yapmışsınız heheh
173 1-74 boy
77-78 iç bacak boyu ile hangi kadroyu tercih etmeliyim hocam carraro sportive 227 için 51 cm denildi aynı kategoride sedona'ya geçince kimisi 17 diyor kimisi 21..
51 cm 21 inch'e denk geliyor yaklaşık bu arada???
Yalnız 51 cm size büyük gelebilir.boyum 1.86 kadroda oturmadan durunca 1-2 parmak boşluk kaliyor.ideal olan ise 4 parmak kadar.yani 51 cm bana biraz büyük geliyor.bence siz bisikleti denemeden almayin.