Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

@Ali Ceylan
Siz abartılı fiyat söylemişsiniz ama kuzenin şu sözü de çok geçerli bizim için; bizim millet bisikleti sadece çocukların mahallede dolaşmaları için alındığını söylüyor.

Scudo
Bu trt spikeri neden sürekli yarış dışından konuşuyor tamam bölgenin tanıtımını yap anlarız ama sanki TUR u izlemiyoruz turizm belgeseli izliyoruz TUR geri planda kalıyormuş gibi geliyor bana biraz sporcular hakkında bilgiler verse takımlardan konuşsalar ne bileyim birbirlerine rakip olan sürekli takımları anlatsalar ben ilk defa bu kadar TUR u takip etmeye çalışıyorum fakat bazen spikeri dinlerken yoruluyorum gibime geliyor :)
Acaba spikerler diğer uluslararası bisiklet yarışlarında da mı böyle anlatıyorlar yani bir tek bizde mi böyle?

yine kaçırdım yarışı :(
link var mı?

Bu arada abilerim sizler bilirsiniz TUR un sitesinden forma almak istiyorum güvenli midir? hızlı gelir mi?

tesadüfen final anını kaydediyordum güzel bir final oldu yükledim youtuba

5.ETAP FİNİSH VİDEOSU

• Beğen
Tepkiler: niyazi akarken
You tube'da bu turu, tarih sırasına göre yayınlayan ,bir kullanıcı varmıdır ?

Viviani cok akıllıca yer tutmus cavendish bir süre farketmedi onu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bırakın bölge tanımını da geçtim dün yayına MUHTAR çıktı, Bilgiğiniz muhtar ne alaka anlamadım adam bisiklet yarışçısımı ? Bi başarısımı var dedim yooo yok öyle birşey.. Bu işte ne kadar Profosyonel olduğumuzun kanıtıdır.

@ayhan1

Ayhan bey,

Tour de France 'da arka değiştiriciyi tamir etmişti mekanik :) bisikletçiyi düşürecekmi diye merak etmiştim malum arka tekerleğin üzerinden ötek tarafa uzanıp uğraşmıştı.

gelecekten mesaj mı alıyorum :D
(link)

@emircan Başbuğ06

Normalde böyle olması gerekmiyor mu zaten ? :D (sağ alt köşeyi görmedim :D Site saati ile pc saati farklı oluyor genelde :D )

@Aytuğ Şenoğlu

site saati neden farklı oluyormuş :D aynı olması lazım :d
ben ilk mesajı forum saatiyle 18:52 de yollamışım.
sizde 19:00 da y ollamışsınız forum saatiyle ben bu olayı farkedip capture yapıp uplauana kadar geçen zamanı 19:00 a eklersek forum saati kaç olur bilmem :D ama normal türkiye saati 18:55 miş o sırada :D illaki bi sorun var :D

@emircan Başbuğ06

Bildiğim kadarı ile server saati geçerli. Siz mesajı yazarken de bilgisayarınızdaki saat aynı oranda gerideydi. :)

Geri