Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
Yine Cavendish :) Heyecanlıydı yalnız...

cavendish yine patlattı bizim konyalı elemanları göremedim sonlara doğru ne güzel birinci gidiyordu

@Ömer ÇOLAK

@Ahmet O

Geçen ay Gent-Wevelgem'de düşüp köprücük kemiğini kırmıştı. Antreman eksiği vardır, o yüzden kazanamayacağı spirintlerde kendini zorlamıyordur bence.

Birazdan portakalları patlatıcaklar :) Muz gibi olmaz inşallah...

Andre Greipel ne yapmaya calisiyor anlayabilen var mi greipelden sogudum 2 gunde dizinde sakatlik var onu biliyorumda :(

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

Ahmet takım arkadaşlarına çok içerlemiş yalnız... Destek olmadılar ben de kızdım pedal çevirmedim diyor.

Eurosport'tan takip ediyorum, sayenizde de TRT'den haberdar oluyorum. 357 gün futbol sunan, futbolla yatıp kalkan spikerlere senede 8 gün bisiklet anlattırırsanız olacağı budur. Eldeki malzeme bu kadar, garipseyecek bir durum yok. Cavendish'in yanında kimlerin favori olduğundan, Adam Hansen'ın el yapımı karbon ayakkabılarından, MTN-Qhubeka'nın bir sosyal sorumluluk projesi olduğundan, kısacası bisikletle ilgili her türlü konudan elbette ki TRT spikeri bahsedemez. Neyse, bu işin sonu polemik, yarışa dönmekte fayda var.

Yarın havai fişekler patlayacak tabiri caizse. Elmalı zirve finişinde kimler zorlar dersiniz? Juan Jose Cobo'nun bir şansı olabilir mi? Yoksa geçen sene olduğu gibi Afrika etkisini mi görürüz? Merhawi Kudus mesela. Orica'nın Yates kardeşlerini de unutmamak lazım.

@Ömer ÇOLAK

Kendisi açıklama yaptı zaten. Kendini hazır hissetmediğini, Türkiye'yi çok sevdiğini ve 50. yılında yalnız bırakmak istemediğini, birincilik kovalamayıp arkadaşları için çalışacağını söyledi.

Cavendish yaris sonu fanta icti.nedeni.nedir acaba?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Talha Ü.

Bence Cobo favori; Vuelta kazanmış çok önemli bir isim. Kendisi için de takımı için de sezonun en önemli yarışı, bu sene hiç yarış koşmamasının sebebi aylardır bu haftaya hazırlanıyor olması olmalı.

Colombia takımın pasaport problemi yüzünden katılmaması TUR'daki tırmanışçı sayısını epey azaltmış durumda. Sizin saydığınız gençler dışında Cobo'yu zorlayacak Caja Rural'da Luis Leon Sanchez var.

• Beğen
Tepkiler: Ömer ÇOLAK
yarın cofidis patlama yapıcak Yoann BAGOT,Nicolas EDET caja rural den luis leon sanchez,düşük ihtimal astana,katushadan belkov belki birşeyler yapabilir onun dışında benim favorim cofidis nicolas edet :) torkudan cobo,de la fuente süprizde yapabilir :)

@emircan Başbuğ06
Her bisikletçi fanta içiyor yarış sonrası büyük ihtimal şeker ve su ihtiyacını hızlı karşılama isteği...

yarın kimin kazanacağını kestiremiyorum. ordaki yarışçıların hiçbirisi boş yarışçı değil zaten. formda olan, son 10km de kendini yorgun hissetmeyen kazanır yarışı

Cahilliğime verin ama bir şey sormak istiyorum. Yurt dışı (yani yabancı ülkelerde olan yarışları) izliyorum da bazen. Tabi iyi derece de yabancı dil olmadığı için, spikerlerin anlattıklarına tam vakıf olamıyorum. Yurt dışı yarışlarda biz de olduğu gibi, yarışın olduğu ülke'ye ait doğal kaynaklar, ön plana çıkan yerler, meşhur sebze ve meyveler, yağlı güreşçiler (varsa tabi), anlatılıyor mu?

Bunu serzeniş anlamında sormuyorum. Ancak bisiklet ve bisiklet sporu dışındaki söylemlerin kime ne faydası var diye merak ediyorum. Özellikle Trt'ye bununla ilgili mail atmayı bile düşünmeye başladım diyebilirim!

TRT elini bisiklet sporundan çek dememek için zor tutuyorum kendimi bu kadar mı kötü anlatılır yaa ? Eurosport olmasa ne yapardık aceba

@Erdal YILMAZ

Aslinda kismen evet. Ama TRT'deki kadar uzun boylu degil, ancak cok dikkat cekici bir sey varsa tek cumleyle soyleniyor. "Su an bisikletciler, bilmem ne satosunun yanindan geciyorlar, prens edward bir donem yaz rezidansi olarak kullanmisti burayi (bitti), simdi hedehodo koyune 5 km kala uzum baglarini geride birakiyorlar, burasi bingildak bolgesinin sarap deposu olarak da geciyor (bitti). En fazla iki cumlelik kisa bilgiler veriliyor. %90 yaris ve etap anlatiliyorsa, dogal yerel guzellikler %10 bahsediliyor.

Bizdeki gibi muz uretimindeki artistan girip, havalimanlari sayesinde bolgenin ne kadar gelistiginden bahseden borazanliklar yok yani.

Geri