Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
onlar yokuş çıkıyor ben yoruluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Hehh mıhtar da geldi tamam oldu. Yalnız mevki hakkında o kadar çok bilgi sahibi oldum ki, zannedersem tek eksiğim yarışçıların başarıları ve performansları olarak kaldı...

Internetim kötü olmasa vallahi Eurosport'u Rusça seyredeceğim ama olmuyor donuyor işte... :(

gerçekten abarttılar iyice. eleştirmeyeyim diyorum ama hakettiler artık. bizene köyün muhtarından kaymakamından, yarışı anlatın yarışı. yorumcuyu da konuşturmuyor ya, adamlar elmadan bahsetmeye başladı. yarışın heyecanını veremiyor levent

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
Yorumcunun dediği gibi Linus Gerdemann sağa sola çok sallanıyor. Ben de kendimi videolarda istisnasız hep böyle sallanırken görüyorum. Halbuki farkında bile değilim. Demek bir ben değilmişim :)

bu kadar tiz bu kadar derinden gelen ses yemin ediyorum sol kaşım titremeye başladı artık

@Eren Bakırcı

(link)

Bir de, Sertaç Ekici dediler. Forumdaki Sertaç Ekici midir? İsim benzerliği midir?

• Beğen
Tepkiler: Eren Bakırcı
Ya bu arkadakiler neden kovalamıyor arkadaş. Onlar neden yavaş gidiyor. Önden 2 kişi gitti anlamıyorum ben bu yarışın mantığını. Şu 2 kişinin yaptığını arkadakiler neden yapamadı.

@Uğur S.

Evet o Sertaç :)
Her sene koşuyor peşlerinden. Geçen sene de Mustafa'yı kovalamışlardı..
Hatta bulayım ekran görüntüsünü :)

Aha da buldum:
49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu
http://i.imgur.com/dNIV4FG.jpg

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Umut Tekin

bu tarz etaplarin zorlugundan dolayi ruzgardan etkilenmeyi en aza indirmek icin grup halinde ilerliyorlar. dogru zamanda atak yapan gruptan kaciyor ve yakalamasi neredeyse imkansiz hale getiriyor. o buyuk baski altinda atagi hissedip hesaplamakta cok zor. tamamen odakli yarismak gerekiyor. belki performans olarak kazananlardan daha iyi atletler geride kalsa da, bu tarz zor etaplarda sadece fiziksel performans yetmiyor. mental olarakta önde olmaniz lazim.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
Spiker Estonya'dan bahsederken ''Bize yakın bir ülke'' mi dedi yoksa ben mi yanlış anladım? Hadi dediyse kültür açısından mı yakın demek istedi? Eğer öyleyse iyice allak bullak olacağım! Arada 3000 km var nereden baksan. Kültür olarak desen adamlarla alakamız yok.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Geri