Hehh mıhtar da geldi tamam oldu. Yalnız mevki hakkında o kadar çok bilgi sahibi oldum ki, zannedersem tek eksiğim yarışçıların başarıları ve performansları olarak kaldı...
Internetim kötü olmasa vallahi Eurosport'u Rusça seyredeceğim ama olmuyor donuyor işte...
gerçekten abarttılar iyice. eleştirmeyeyim diyorum ama hakettiler artık. bizene köyün muhtarından kaymakamından, yarışı anlatın yarışı. yorumcuyu da konuşturmuyor ya, adamlar elmadan bahsetmeye başladı. yarışın heyecanını veremiyor levent
Yorumcunun dediği gibi Linus Gerdemann sağa sola çok sallanıyor. Ben de kendimi videolarda istisnasız hep böyle sallanırken görüyorum. Halbuki farkında bile değilim. Demek bir ben değilmişim
Ya bu arkadakiler neden kovalamıyor arkadaş. Onlar neden yavaş gidiyor. Önden 2 kişi gitti anlamıyorum ben bu yarışın mantığını. Şu 2 kişinin yaptığını arkadakiler neden yapamadı.
bu tarz etaplarin zorlugundan dolayi ruzgardan etkilenmeyi en aza indirmek icin grup halinde ilerliyorlar. dogru zamanda atak yapan gruptan kaciyor ve yakalamasi neredeyse imkansiz hale getiriyor. o buyuk baski altinda atagi hissedip hesaplamakta cok zor. tamamen odakli yarismak gerekiyor. belki performans olarak kazananlardan daha iyi atletler geride kalsa da, bu tarz zor etaplarda sadece fiziksel performans yetmiyor. mental olarakta önde olmaniz lazim.
Spiker Estonya'dan bahsederken ''Bize yakın bir ülke'' mi dedi yoksa ben mi yanlış anladım? Hadi dediyse kültür açısından mı yakın demek istedi? Eğer öyleyse iyice allak bullak olacağım! Arada 3000 km var nereden baksan. Kültür olarak desen adamlarla alakamız yok.