Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
@Gökhan Toros

ttnet sağolsun kaçırdım o sahneyi :(
ses var görüntü yok.

bugün için dikkatimi çeken detaylar yarıştan ziyade perşembe akşamı bisikletçileri,engelsiz pedal benzeri sivil oluşumların yer alması oldu ve çok da hoşuma gitti. critical mass da yer alır umarım yarın.metroya bisikletle binildiğinde 2 bilet alınması ile ilgili olarak da başkana soru soruldu daha doğrusu insanların böyle bir talebi var denildi.başkan uzun süre güldükten sonra bakarız,değerlendiririz dedi ne yazik ki! umarım yarın topbaş bisiklet taşıyıcılı otobüslerden,metrobüse de artık bisikletle belli saatlerde binilebilindiğinden bahsederken bu kendisine iletilir.bisikletli için indirme,bindirme,insanları rahatsız etmeden ulaşım sağlama açısından en kullanışlı araç metro çünkü bence

yazık oldu ya, içim acıdı valla, o kadar bisikletçi düştü

Kazalar kazalar

Cavendish, kendini iyice rakipsiz sanip baya rehavete kapilmis gibi. Gerci Turkiye'ye antreman olsun diye katildigi cok acik ama, bu kadar da sallarsan boyle gecilirsin. Iyi oldu :)

Viviani'nin sprinte kalktığı yerden taksi 10TL yazar, nasıl kapattı arayı öyle... Cavendish'i erken bıraktılar ama Viviani'nin hakkını vermek gerek. Gerilerden gelip almak çok zor iş...

Aziz'in İzmire ne kadar yakışmadığını ortaya koyan kısacık birkaç dakika izledik. Gene de İzmirimin güzelliği tüm dünyaya yayınlandı. Karşıyakamın gülümseten yüzü oraya çıktı. İyi ki bu şehirdeyim. Bisikleti ve şehrimi seviyorum......

Bu arada Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu resmi formalarından almak istiyorum ama ölçü konusunda kararsız kaldım . Acaba alan kullanan arkadaş var mıdır? 186 boy 89kg benım ölçülerim XL mi L mi alsam kararsız kaldım.

Tüm sorunlara ya da eksikliklere rağmen böyle turları ve yarışları izlemek keyif verici oluyor. Hele sonunda da heyecanlı bir sprint olursa gerçekten artıyor aldığımız keyif. Umarım ilgililer eleştirilerin TUR'un yoluna taş koymak amacıyla değil, daha güzel ve bisiklet dünyasında daha popüler bir organizasyon haline gelmesini isteğiyle yapıldığını dikkate alır ve ilerleyen dönemde çok daha renkli nice TUR'lar görürüz. Şimdi "İstanbul" zamanı.

Yarışı yerinde izlemek güzel bir tecrübeydi herkese tavsiye ederim.

Bu da benden bir resim Alanya etabında çektim Cavendish'in sırtı :D

http://i.imgur.com/7VzLqwK.jpg

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Izmir etabi bitti mi? Kacirdim mi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@murat bulut
Ben spiker açısından demiştim. Yoksa internet siteleri vs pek özel haber yapmıyor. Genelde anadolu futbolu ve diger sporlara ait haberleri aa ve dha dan alıp kullaniyorlar.

Dün komşunun oğlu TRT Çocuk izlerken bir baktım programda bir ilin bisiklet organizasyonu gösteriliyor. Hem gezi yapıyorlar hem de bisikletin faydalarını anlatan broşür dağıtıyorlar. :) hele spiker demez mi "umarım bisiklet yolları daha da çoğalır" İyice koptum. Demek ki bisiklet olgusu minik adımlarla da olsa gelişiyor. Gelişmek zorunda zaten.
Biz bisikletseverlerin bu konudaki her türlü olumlu girişime destek olması gerekiyor.@edin

Orada olup izleyememek kötü oldu. Vapur iskelesinden inenler karşıya geçemeyince bayağı bi kalabalık oluştu ve biz de önlerden yer kapıp izleyemedik finishi. Dev ekrandan yaptıkları görüntü de son 3 km dondu kaldı valla kalite fışkırıyodu :D Bunlar haricinde güzeldi.

Finishi de şimdi izledim. Ya Viviani çok iyiydi ya da Cav fazla önemsemedi bilemiyorum ama süper bi finish olmuş. Geçen sene de Marcel Kittel burda güzel galibiyetler alıp sezonda oldukça iyi işler çıkarmıştı. Bakalım aynı performans Viviani'den de gelecek mi :)

Sprintte Torku' dan düsen kim?

Geri