Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Dahon modelleri

Kargo şirketleri biraz özensiz taşıyabiliyor. Teslim alırken mutlaka paketi açıp özellikle şasi, arttırıcı, gıdon vs gibi yerlere iyice bakın sonra imzalayın . Ben kontrol ederken kutunun yırtıldığını görmüştüm ama şansa bisiklete zarar gelmemişti. Dikkatli olmak lazım

Scudo
@ramadzo
Hayırlı olsun abi.Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşallah.Bizimkisi de gelir inşallah.

Yavru geldi :) Çok şık. Gecenin bir yarısı kutuyu açtım. Pedallar takılı değil, 2 saat anahtar aradım ama sonunda buldum ve bir tur attım.

@Serdar Kaptı ve yeni alan diğer arkadaşlar biraz bozuk yolda gidince ön taraftan bilye sesi gibi bir şey geliyor bu ne olabilir fren mekanizmasından da olabilir tam anlamadım siz de böyle bir ses oldu mu?

Aranızda benim gibi yeni Dahon alan varsa son gelen kutuların bazılarından garanti belgesi cıkmıyormuş (benimkinden de çıkmadı) koymayı atlamışlar. Fatura da yeterli garanti icin fakat bu garanti belgesiyle beraber 2 adet belli periyodlarda yetkili serviste ücretsiz bakım yaptırabilecegimiz kuponlar oluyormuş. Garanti belgeniz gelmediyse bile isteyin, ücretsiz bakım imkanınızı kullanın. Dahonun facebooktan bana attıgı mesaj asagıdaki sekilde:

Merhaba,

Bisikletinizi satın aldığınız bayi ile iletişime geçerek lütfen garanti belgenizi talep ediniz. Bisikletinizi 2 ayrı zamanda yetkili servislerimize götürerek bakımlarını yaptırabilirsiniz. Teşekkürler DAHON TÜRKİYE

@R2_D2 Bende vardı aldığımda ama ne zaman götüreceğimiz yazmıyor...

@massaget (link) adresinden facebook üzerinden iletişime geçebilirsin, mesajlara kısa sürede cevap veriyorlar

@massaget bende süreli duyduğum bir ses yok ama merak ettim şimdi. Nasıl bilya, biraz daha tarif etmen mümkün mü? Metal sürtünmesi gibi bir ses mi? Tam olarak nereden geliyor? Bazen çıt ve çıtın bir tık üstü metal sesler gelebiliyor. Bozuk ve stabil olmayan yollarda. Yokuş çıkarkende duruma göre gelebilir. Katlanır bir kadro ve gidon olduğundan esnemelere tepki ses oluyor.

@Serdar Kaptı Yani böyle bozuk yolda bir şey sallanıyor gibi bir ses, metal sürtünmesi sesine benzemiyor pek, tam olarak ön taraftaki beyaz reflektörün olduğu kısımdan geliyor ama reflektör gevşek değil, yokuş çıkarken bir ses duymadım...bu arada ses çok yüksek çıkmıyor yani yanından geçtiğiniz kişi o sırada duymaya bilir ama ben duyuyorum kaydetmeye çalışsam duyulur mu acaba....

@massaget Fren kabloları alttan kadroya çarpıyor olmasın. Elinizle kabloları Ufak hareketlerle kadroya çarpın. ses benziyormu?

Iyi gunler.Oncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. MUD8 i nereden kaca aldinizt

@ÇND ben MU D8 i Turuncu bisikletten aldım sitesinde görebilirsin fiyatını taksitle aldım o yuzden pazarlık filan yapmadım şuan 2 adet var stoklarında satılmadıysa. beyaz rengini düsünürsen pedalla bisiklette (muğla) var. ama siyah model bence daha şık turuncu ile siyah çok yakışmış. turuncu bisiklet ankarada ben suan kusadasındayım bisiklet siparişimden 1 gün sonra elime geçti.

Peki Teşekkürler. O zaman şöyle sorayim.En ucuz peşin mu d8 fiyatı alan ne kadar aldı acaba.

@ÇND almaya niyetliysen bence bunun cevabını burada bekleme 2-3 bayiyi ara pazarlık et. stok sınırlı büyük ihtimal bu sene bidaha da gelmeyecek bu model. Gayet güzel bisiklet tavsiye ederim

Çok fazla tavsiye ediliyor ama sonra nasılsa satılıyor mantığı ile hareket ediyor firma bence bu kadar tavsiye etmeyelim de kendine çeki düzen versinler bazı konularda satıldıktan sonra her hangi bir sorunda ilgilenen yok sanki 200 tl lik bisiklet gibi yaklaşıyorlar....

Geri