Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@Kudret Kurtcebe

diyorum ya kudret abi millet olarak bence en tipik özelliğimiz denizi aşıp derede boğulmak. Bunun üzerine tez yazılsa yeridir. Sen onca masraf yap ama bir iki kendini bilmez işini önemsemez vede ayrıntılara dikkat etmezin kurbanı ol.

Scudo
@Tolga Çelebi

son ana kadar bekleyeceğim en sonunda bir topik ya ben açarım ya da mehmet sunu dostum açar ,nedir topiğin adı ,cumhurbaşkanlığının yarışı ardından, burada siyaset politika olmaz.derdimiz aksaklıkları yazmak.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi biz fikri takibe inanmış bir insanız. hatırlarsın Osman şirin in rekor denemesi ardından böyle bir topik açmıştık. Daha üzerinden bir ay geçmeden bu deneme tarihin tozlu sayfalarına kaldırıldı gitti. Osman şirinde bir yanıt verecekti oda olmadı. Soru işaretleri havada kaldı. Ben gazeteler gibi günlük gündemler peşinde koşturmayı sevmiyorum. Baz şeyler üzerine okuyacak tartışacaksın. Saman alevi gibi birden yanıp gitmeyecek gitmemelide.

@mehmetsunu

valla kim ne derse desin ,bu forumun bence trolü değilsin, dedektifisin gerçeği arıyorsun .9 köyden kovuldum biliyorsun,doğruyu söyleyince :islik::islik::islik::D

@Kudret Kurtcebe

trollükle işim olmaz kudret abi .Trol olacak vede bundan zevk alacak yaşlarıda çoktan geride bıraktık. Belki biraz muziplik var hepsi bu. İkonoklast ismini takmamız laf olsun diye yapılmış bir hareket değil. Yani bilinen yargılar dışında farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak. Belki doğru belki yanlış olacak ama yapılması elzem bir durum bu. Herkes aynı şekilde ve frekansta düşününce herşey daha iyi olacaksa bizde öyle yapalım. ne kadar anlamsız ve aykırı olsada fikir ve düşünce özgürlüğünün gereğide budur. World War Z de bir sahne vardı israilli ajan ne diyordu, başımıza gelen onca olaydan sonra öyle bir sistem kurdukki beşimiz bir noktada fikir birliği yapsakda altıncımızın aykırı fikri varsa onu dinliyorduk. Yani aykırı fikirlerden korkmamak lazım yeterki hakaret küfür ve amaçsızlığa varmasın.

kaçıranlar için trt spor da tekrar yayını vardı az önce

ilginç ,çapraz biçimde gidiyorlar, bir anlaşmazlık oluyor ,sağa doğru önden bisikletli hamle yapınca arka tarafta bir sıkışma oluyor, kabak sondan 3 'üncü bisikletlide patlıyor,bariyere toslasa ,öbür tarafa uçardı .

Torku'dan Rasim Reis bugünkü etabı tamamlayamadı. Ferit Şamlı da etabı sonuncu tamamlayan sporcu oldu 22 dakika geriden. Yarın Torku için çok büyük bir gün olacak, memleketlerindeki bir yarışta hem kaçışta olmak isteyecekler, hem Konya'ya girildiğinde takım olarak önde olmak isteyecekler hem de etabı kazanmak için sprinte girecekler umarım alınlarının akıyla çıkarlar :harika::harika:

@taner07

bugün caja rural finişe toplu olarak geldi. Bilbao yu ekip iyi çekti ve kürsüde iki takım sporcusu vardı. Yarın Sprinter Örkeni çekecek olan Torkuya çok iş düşüyor. Ekip koparsa Örkenin tek başına yine bir şansı yok. Diğer takımlar yedirmezler.

@mehmetsunu

olay tamami ile birbirinden kopmak değil ,
ekip en iyi atakçıyı koruyacak rüzgara karşı,sonda domestikler işini bitirdiğinde bırakacaklar en iyi atakçıyı ,bu tamamı ile önceden çalışma ile olacak iş , yılda 50.000 km yapıyor adamlar ,boşuna yapmıyorlar ,ekib çalışmasını oturtmak öyle basit bi olay değil tabi.

Allah nasip ederde bir gün tahsilim bittiğinde önemli bir mecraya gelirsem,bu turu roubaix'den bile daha mükemmel bir organizasyon haline getireceğim.Ne para ne pul.Sadece bu.

Yarın Konya Ovasından geçilcek rüzgar bir etken olur mu yine

Arkadaşlar bişey sorucam cb bisiklet turunun organisyon sirketi bu sene değişti mi?

Ya şimdi düşünüyorum da bu sporcularla bu kadar keyifli geçen turumuza 3-4 tane daha world tour takımı gelse ne müthiş olurdu.

(Keyifli derken etaplardan bahsediyorum sadece. )

@Murat Eren

MGM ve accu weather verilerine baktığımızda cepheden ve sol yandan iyi rüzgar yiyecekler. Özellikle Aksaray konya arası açık ovada yan rüzgarlara dikkat.
Yağmur ihtimalide yüksek.

@Udoh1907 Evet bu yıl CEO Event tarafından organize ediliyor.

Geçtiğimiz seneye ait bir yazı ancak geçtiğimiz yıllardaki şirketin organizasyonu ne kadar profesyonel idare ettiğini gösteriyor.
(link)

Geri