Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@starbuck
Gerçekler acı geliyorsa yapacak bir şey yok.
Göz göre göre bisikletçilerin önüne atlayan adama/kadına hakaretin en kralını ederim.

Scudo
@Berke

O bisikletlerin önüne atlayan adam/hanım'ın çok önemli bir gerekçesi olabilir de, olmayabilir de; bunu bilemeyiz. Ancak onlarca bisikletin önünden geçip karşı yola geçmek için bir gerekçesi mutlaka vardır.
Ancak; sizi hakaret etmek gibi bir lüksünüz yok.
Hakaret ederek seviyenizi düşürür, son tahlilde hukuka hesap verirsiniz.

@MertAG
Sapla samanı karıştırmayın Sn MertAG
Yüce Devlet ne çektiyse ve hala ne çekiyorsa, mektepli cühelanın cehaletinden çekiyor. "Dindar gençlik"ten değil.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@starbuck

Kişinin gerekçesi olmadığını anlamak gerçekten çok mu zor? Geçtikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam ediyor. Sanki az önce 50 kişiye kaza yaptırmak üzere olan kendi değilmiş gibi.

İnşaat halinin gizlenmesi için yeniden düzenlenen rota var. Yıllardır organizasyonu yapan şirketin elinden alınıp tahmini olarak yandaş bir şirkete verilmesi var organizasyonun. Buyurun sonuçları.

@starbuck evet size katılıyorum bizim insanımızı aşşağılamanın hiç bir kazancı bize olamaz. Yapılan şey çok ayıp. Sonuçta her yarışta olan aksaklıklar.
Bu Türkiye'den bir örnek.
Buda bisiklet yarışlarının en büyüğü tour de france dan.
Buda giro İtalya dan sonradan açıkladılar bisikletililerin arasına dalan adam çok alkollüymüş.
İnsanları aşalamayalım arkadaşlar.

Hemen kavga etmeye baslamisiz, iste bizim kronik sorunlarimizdan birisi de bu.
Soyle diyeyim, evet podyumda sporcularin yaninda guzel kizlar olmali. Neden derseniz, ortadogu toplumlarinda daima otekilestirilen, ikinci plana atilan, ezilen kadin, aslinda hayati guzellestiren, girdigi her ortama estetik kazandiran, ortami degerli kilan bir guzellik semboludur.
Bisiklet her spor gibi guzeldir. Basari ve kazanmak zaten hep guzeldir. E oyleyse bu kadar guzelligin arasind neden iki tane kadin olmasin? Neden o ortam daha da guzellesmesin? Yani o fit, çakı gibi sporcularin yanina yakisacak en guzel sey, iki guzel kizdir.
Orada ne isi var amcaların? Goruntu cok mu guzel? Boyle goruntulerden sonra avrupali bize çöl bedevisi olarak bakıyor beyler. Hoş mu?
Ayrica 150-160 km non stop bisiklet kullanananiniz oldu mu bilmiyorum ama o kadar yol gidip bi de kazanan bi sporcu podyumda yaninda iki guzel kiz gorsun ya, guzellik semboludur kadin.
Kim ne derse desin bu yasanan durum, ortadogu zihniyetine kaymakta oldugumuzun semboludur. Ben ortadogulu olmak istemiyorum.
Ha guzel bir seyi varsa ortadogunun gidip alalim. Ama yok.
Var mi?

@Tolga Çelebi
Sn Tolga Çelebi

Emin olun hiç kimseyi koruyup kolladığımız yok.
Ancak bu platformda kitle halinde ve bilinçli olarak necip Türkiye halklarına karşı alerjisi olan kişiler var.
Lütfen bu topiği müsabaka başlangıcından itibaren tekrar okuyun.
Salt eleştiri, hakaret ve aşağılama göreceksiniz.
Asfaltı beğenmeyenler, halkı beğenmeyenler,güzergahı beğenmeyenler, finalde ödül törenini beğenmeyenler.
Bu beğensizlikle kendi ülkesini ve kendi halkını aşağılayan bu kitlenin cümlelerinedir hitap ve eleştirilerim.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@starbuck
Hahahahahah ülkede tecavüzcüler, bir kereden bir şey olmaz diyenler nedense hep dindar kesimden çıkıyor bak sen şu tesadüfe. :)
Gariptir ki, podyuma 3 kız koyulsun dediğimde direk kadın obje ya da ödül değildir diye söze atlayan dindar kesim oldu. Dindar kesimin aklı fesatsa biz ne yapalım? Ülke gerçekten de dindar gençlikten çekmiyor haklısınız. :)

@drumbanger

Sen anca ortalığı karıştır. Hoşuna gidiyor belli. Senle uğraşılmaz. Bir şeyler yarıştırmaya devam et

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11141222_1162939063738666_3093401446996452410_n.jpg?oh=47445713da62fbe484997c552451e0af&oe=57A95CC4

resimler kötü idare edin arkadaşlar cep iyi çekmiyor
sabah 08.00 topukladım ,beylerbeyinden yoros kalesine kadar bomboş idi yollar ,polis artı belediye süper organizasyon olmuş idi,bir tek araç yoktu ne sağda ne solda, park eden araç görmedim..zulaya yattım en sert yer bura ,güzergah değişmiş anadolu kavşaktan inmişlerdi,3 kişi geliyor idi sonra 4'üncü geldi,sadece lampre takım formasını okudum.
bu 4 pedalşör pelotana takmış idi .

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-0/p526x296/13055334_1162940133738559_1715867359504452196_n.jpg?oh=f5b84ed0bdb06689c8de3183375466cc&oe=57AF9980

ana grup...

@BicycleLover

İnsanların tartışması ortalığı karıştırmak mı oluyor? Tartışmaktan bu korku neden? Bir şeyler de yarıştırmıyoruz, düzgün bir şekilde kendimi ifade etmeye çalışıyorum. Ortalığı karıştırıp karıştırmadığımın kararını vermek sana kalmadı, moderasyon var forumda. Eğer öyle bir durum varsa gerekli müdahaleyi yaparlar. Benim yazdıklarıma bir cevabın varsa, ikimiz açısından da farklı bakış açısı sunacaksa dinleyeyim. Yoksa, zaten çok umudum yok sizin gibi zihinlerle tartışmaktan susalım hep beraber.

Sn @Zekeriya Çab
Bisiklet sporunda amatör dahi sayılamayacak kadar acemiyim.
Bu spordaki aksaklıklar ve organizasyon eksiklerini tespit edebilecek kadar bilgim yok.
Ancak şunu biliyorum; 45 Yıllık hayatımda ilk defa bu gün tam olarak bir yarış izledim ve büyük keyif aldım.
Bu yarışta aksilikler elbette oldu. Gerek TRT3'te yarışmayı anlatan kişiler, gerekse gözle görülen bazı hatalar yaşandı.
Ancak bu hatalar bir bütün halinde halkımıza mâl edilmemeli.
Bu sporda ve bu sporun organizasyonlarında toplum olarak yeni ve tecrübesiz olabiliriz.
Biraz zaman, sabır, tanıtım ve eğitim bazı sorunları en aza indirecektir diye düşünüyorum.
TRT3'te yarışmayı anlatan yorumcu Yurtdışındaki bir yarışmada (fransa idi galiba yanılgım varsa lütfen düzeltin), şeytan kostümü giyen bazı kişilerin bisikletçilerin güzergahına çıkarak yarışmaya renk ve neşe kattığını söyledi.
Umarım güzide ülkemde de bakış açısı her daim olumlu düşünceden yana olurken hatalardan ders çıkarmak, bir erdem ve elzem olarak görülür.
Esen kalın.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/kudret-abi-png.66192/

burada çekemedim bu 4 kişi önce geldi, ..makine azizlik yaptı beykozlu genç dostum ismail burda çok iyi resimler yakaladı ,greipel arkada kalmış idi, peloton içinde ahmeti kaçırdım yalnız torkudan sakalı olan sporcu arkada idi,

Geri