Herkese merhaba 2,5 senedir bisiklet sporuyla ilgilenmekteyim. Artık turlamaktan sıkıldım ve daha çok performans sürüşleri yapmak istiyorum. Ve amatörde olsam, türkiyedeki(hatta avrupadaki) yarışlara hazırlanmak, yarışlara katılıp o heyecanı yaşamak istiyorum. Bunun için nerden başlamalıyım ?İstanbulda katılabileceğim performans sürüşleri yapan arkadaşlar var mı? Yada böyle bir grup düzenleyip bir yerlerden başlayabilir miyiz? Gruba ve kişiye yönelik program hazırlayıp-yardım alabileceğimiz bir profesyonel bulabiliriz- antremanlara başlayıp 2016daki amatör- yarı amatör- profesyonel yarışlardan hangisi olursa olsun katılabileceğimiz yarışlara katılıp o havayı soluyabiliriz?
Not: Yaşım 26, İstanbulda yaşamaktayım. Amacım kesinlikle derece yapmak değil. Yani yazdıklarımdan bu kendini ne sanıyor denmesin diye belirttim.Ama yarışlara hazırlanmak, yarışlara katılmak eğlenceli olacağını düşünüyorum. Benim gibi düşünenler varsa bir araya gelip neler yapabileceğimize bakabiliriz.
Not: Yaşım 26, İstanbulda yaşamaktayım. Amacım kesinlikle derece yapmak değil. Yani yazdıklarımdan bu kendini ne sanıyor denmesin diye belirttim.Ama yarışlara hazırlanmak, yarışlara katılmak eğlenceli olacağını düşünüyorum. Benim gibi düşünenler varsa bir araya gelip neler yapabileceğimize bakabiliriz.