Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2017 Bahar-Yaz Sezonu Tur Planlariniz...

Birhan K.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.928
Herkese merhaba,

Yarin 1 Mayis. Oncelikle basta isci sinifi olmak uzere, herkesin emek bayramini kutlarim.

Malumunuz havalar 1-2 haftadir isindi, tam da tur mevsimindeyiz. Belki bazilarimiz coktan yollara dustu bile. Onumuzdeki birkac ay, bisiklet turlarinin yogunlasacagi tarihler olacak.

Bu sezon kimler nerelere gidiyor? Belki rotalar bir yerlerde kesisir, yeni tanisikliklara vesile olur.

Selamlar,

Sevgilerimle.

Scudo
Güzel konu :)

- 3-13 temmuz Makedonya turu inşaallah.
- Ağustos'ta nasip olursa izmir-Antalya (Belki de Çanakkale-Mersin) turu

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Ben Mayısın 15 inde Ankara dan kocaeli ne gideceğim oğlum üniversitede okuyor hem onu ziyaret hemde biraz kondisyon yapmak için.... Forumdan tanıştığım Kaan hocamlada 3Temmuz çıkışlı Zonguldak Samsun turu yapacağım inşaallah.

-21 Ağustosta İstanbuldan feribotla Bursa/Mudanya
-Mudanyadan Balıkesir/Zeytinlik (Rock Festivaline)
-Zeytinlik'ten Foça
-Foça'dan İzmir
-İzmir'den Otobüsle Antalya/Kaş
-Kaş-Finike-Olimpos-Antalya-Belek-Alanya

Ağır ağır gezerek yazdığım yerler arasında da dinlenerek 20-25 günlük(sınır yok, tahmini) 2 kişi böyle bir tur planımız var. Katılmak isteyenler olursa bekleriz.

Herkese tekrar selamlar.

Bu başlığı açtığımda henüz kışı yeni atlatmıştık, o yüzden pek ilgi görmeden sönüp gitmiş :) Neyse ben kendi planımı yazayım o zaman.

Biz üç arkadaş yarın (24 Haziran 2017) sabah feribotuyla Bandırma'ya, oradan da Kapıdağ Yarımadası'na geçeceğiz ve her bisikletçinin hayatında en az bi kere yapmak zorunda olduğu ( :D ) Kapıdağ turunu yapacağız. 27'sinde turumuz bitecek. Sonrasında kondüsyonuma bağlı olarak belki Lapseki ve oradan da feribotla Gelibolu istikametine doğru devam edeceğim. Bir aksilik yaşamazsam turu daha da uzatıp Assos kıyılarına inmem olası. Ama tabii bütün bunlar şimdilik varsayım, çünkü geçen seneye kıyasla çok fazla kilo aldım ve bisiklet beni taşıyabilecek mi emin olamıyorum. Göreceğiz :)

Siz de planlarınızı yazarsanız, belki yollarımız kesişir.

Geri