Scudo Sports

2017'de İtalyan bianchi Türkiye topraklarına girecekmiş

Vaktiyle Accell firmasından, Lapierre ve Cube marka bisiklet satın almıştım. Öğrendiğim kadarıyla kadroları yurt dışından geliyor ve burada sadece montajlıyorlar.

Bianchi'nin gelmesi ise, son kullanıcı için avantajdır. Körü körüne sadece isime para verip, ne olduğu belirsiz jantlara sahip bir bisiklet almaktansa, Bianchi tercih ederdim diyorum.

Lapierre ve Cube tarafında tüm modeller Türkiye'ye getirilmiyor. Bianchi'de durum nasıl olur bekleyip görmek lazım.

Scudo
(link) fiyatlara buradan bakıp türkiye fiyatları aşşağı yukarı tahmin edilebilir.

@Fat1h
Dunyadaki en buyuk araba fabrikasi rusya'daki Lada fabrikasidir.
Dunya bisiklet devi ise Usa firmasi Giant diye biliyorum. Uretim hacmi ve adedi itibariyle.
Ayrica italyanlar Ferrari'yi uretiyor, daha ne yapsinlar?
Campagnolo ve Colnago muhendislerinin Nasa uzay arastirmalarinda kullanilan roketlerin tasariminda onemli rol oynadiklarini ise sanirim biliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
fiyatlara bak be oh oh cok ucuz mis hemen beş tane alalim,kacirmayin arkadaslar cok ucuz dolarda zaten cok duştu oh mis:-D

• Beğen
Tepkiler: BurakY.
@Kuzey Ege

Marka imajının düşük/kötü olması, getireceği üst seviye bisikletlerin kötü olacağı anlamına gelmiyor. 3 tane satar 5 tane satar, satışlar başarılı olur ya da olmaz beni ilgilendirmez ama ben bir tüketici olarak bu girişime sevindim meraklısının çıkacağına da eminim.

@Bekir Ş.
Ben de sevindim, hatta bir tane de ben alacagim, 1990-2003 arasi orijinal italyan celeste bir bianchi kullandim, bianchi sahibi olmanin keyfini cok iyi bilirim...

@Kuzey Ege Nasa Uzay vs aslında o zaten çok yaygın bir durum bisiklet piyasasında.Factor ve Scott markasında çok varmış özellikle Nasa ile çalışmış olan insanlar.Aerodinami ile ilgili işlerle uğraşan insanlar yani.Aerodinami bakımından yine Colnago bir çok markadan eminim geri kalıyordur.Daha yeni Colnago Concept ürettiler onun da henüz rüzgar-tüneli testi yok.Yani Giant Propel, Cervelo S5 gibi bisikletere göre ne kadar aerodinamik tartışılır.Giant'ın da Tayvan devi olduğunu unutmayalım.:hhhhhh:

bianchi methanol hayalimdi nasip giant imiş

@Kuzey Ege Giant, USA degil, Taiwan markasidir hocam. Dunyadaki en buyuk bisiklet ureticisi oldugu dogrudur.

80 kuşağı olarak sanırım zihnime nakşolan en önemli markadır Bianchi çocukluktan kalma bisiklet efsanesidir. Zira şuanki söneme baktığımızda yurt dışı fiyatları malum ve buradaki satış rakamlarını da az çok tehazür edebiliriz. Uzaktan bakarım vesselam [emoji4]

@NKurtuldu Giant usa markasıdır fabrikası taiwandadır. Ayrıca dünyanın seri üretim yapan 2 büyük ismi var biri giant diğeri merida merida fabrikasın da scott ve specialized gibi büyük usa markaları üretilmektedir merida arge araştırma merkezi almanyadır.Merida aslında alman markasıdır ama fabrikası taiwandadır.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege
Ahahhahahaha espiri muhtesem
Ironi harika veri nayz bro amazing espiri cute comment :D

@Özgünn dostum emin misin?

(link)
(link)

Giant da Merida da Tayvan markasidir. Tum dunya boyle biliyor. Yanlis biliyorlarsa da bir sey diyemem.

@NKurtuldu fazla uzatmak istemem ama bizzat 2 ünlü fabrikaya gitmiş gezmiş yetkilileriyle görüşmüş bir tanıdığım yazdıklarımı söylemişti.

arkadaşlar madem nostalji yapıyoruz; hala bir peugeot kullanıcısı olarak derim ki peugeot'nun şu modelleri(özellikle yol bisikleti kategorisi) üretiliyor mu? Türkiye'ye gelir mi sizce? (link) Bilgisi olan varsa yeşillendirsin :)

edit: linki yanlış vermişim: (link)

Geri