Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

Scudo
Kafam çorba oldu. Daha bugün gittiğim bi bisikletçi yılbaşına fiyatlar düşer demişti beklesem mi diyordum şimdi bu haberi gördüm acaba daha zaman kaybetmesem mi demeye başladım.
Berat felan mı ismi

İlla ki fiyatlar yükselecek ama zam değil de zamcık yapsalar alıcı lehine olur.

Kafam çorba oldu. Daha bugün gittiğim bi bisikletçi yılbaşına fiyatlar düşer demişti beklesem mi diyordum şimdi bu haberi gördüm acaba daha zaman kaybetmesem mi demeye başladım.
O fiyat düşüşü şöyle oluyor. 1000 liralık bir ürünü bu ay satıyor. Sitesinde 1000 lira olarak duruyor. Yeni ürün almıyor. Yeni ürün alan adam 1500 liradan satmaya çalışırken, kahramanımız sitedeki ürüne 900 lira yazıyor. Elin titreyerek sepete ekliyorsun ödemeyi yapıyorsun ama adamın elinde yok. Diyor ki, stokta kalmamış kusura bakmayın. Para iade edilene kadar 1500 liraya satan arkadaş fiyatı 1700 lira yapıyor. 4 senedir böyle bir süreç var.

İşine karışmak istemem ama bence hemen almalısın.Bu şartlarda ,bu ekonomide fiyatların düşme şansı pek yok

Geçtiğimiz yaz 5200 lira olan bisiklet şu anda 6600 lira. Önceki mesajlardan birinde bisikletçi: "Fiyatlar düşer, bekleyin" demiş. Buna inanmak maalesef mümkün değil.
Ayrıca bu sene üretilmeyip, geçtiğimiz seneden kalan bisiklete de bayii kendiliğinden zam yapmış. Geçen sene 5700 lira iken şu anda 7000 lira civarında satıyor.

Hocam eğer şehir bisikleti düşünüyorsanız sıfır ürün kapalı kutu ve garantisi başlamış mosso legarda 2121 mdm v'yi sıfır fiyatının altına Konya'da satıyorum. Haberiniz olsun :D

273251 dosyayı görüntüle
Enseyi çok karatmayın, düşer elbette zaten fiyatlar abartı. Dün gördüğüm fiyat; diğer tüm mossolar satılmış bir bu güneşte rengi atmış boydan boya çizikli garibim kalmıştı.

Enseyi çok karatmayın, düşer elbette zaten fiyatlar abartı.
Bence fiyat olarak oluru bu. Yurtdışı fiyatları ile kıyasladığımda aslında tr de bir tık daha ucuza bile satılıyor denilebilir. Sorun Türkiye de bisiklet fiyatlarının abartı olması değil. Sorun TL nin değersiz olması. Benim yeni aldığım aspect şu anda yurtdışında 900-1000€ aralığında satılıyor. Komponentler bire bir yurtdışı ile aynı. (giant gibi değil) Ben 10k TL ye aldım. Kısaca dışarda 900-1000€ ya satılan bir bisikletin döviz kuru aynı kalması durumunda, 8k ya satılması çok anlamsız olur.
Bu şekilde tek alternatif; Çiziği vardır, bir yeri hatalı üretilmiştir vs. Satıcı elden çıkartmak için fiyatı kırar.
Kısa vadede döviz kurunda ciddi bir düşüşte beklenmediğine göre sonuç belli aslında.

Eğer bisikletleri ve komponentlerini Türkiye'de ar-ge yapıp üretiyor olsaydık zaten istediğimiz bisikletlere çok ucuza biniyor olurduk.
Kadrosu, arttırıcısı, lastiği, jantı vs derken zaten tüm parçalar dışardan gelen bisiklerilerin fiyatlarının çok da ineceğini düşünmüyorum. Umarım yanlıyorumdur.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bu zamlar bu tüketiciye az bile. Şükürsüz bunlar ya... Neyini beğenmiyorsunuz? Asgarî ücrete bile yüzde 22 zam geldi. Şükür yok şükür...
🤣🤣🤣🤣🤣

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
273251 dosyayı görüntüle
Enseyi çok karatmayın, düşer elbette zaten fiyatlar abartı. Dün gördüğüm fiyat; diğer tüm mossolar satılmış bir bu güneşte rengi atmış boydan boya çizikli garibim kalmıştı.
Bence gayet iyi fiyat. Satıcı defo nedeniyle fiyat kırmış. Görsele takılmayan arkadaşlar için iyi bir fırsat. Zaten böyle olmasa fiyat düşmez artık.
Bu sene iki tane yol bisikleti topladım. Birine sadece grupset diğerine tüm parçalar. İnanın çok pahalanmış komponentler. Sadece pahalı değil bulunmuyor da.
Yüksek enflasyon ortamında özellikle sabit gelirliler harcamalarını olabildiğince çabuk yapmaya çalışırlar. Çünkü alım güçleri her geçen gün düşmektedir. Ancak bu talebi artırarak fiyatları daha da artırır ve enflasyonu daha da azdırır. Malesef kısır döngü yaratır bu durum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Neyse vazgeçtim riske girmiş gibi hissettim düzenledim :)

Son düzenleme:
Aaa ama nankörlük etmeyelim değil mi arkadaşlar.
Böyüklerimiz daha yeni, büyük bir coşkuyla ve ballandıra ballandıra açıkladı ya! Kişi başı milli gelirimiz artmış, büyümüş ve $6000 dalır olmuş. Yoksa siz hissetmediniz mi büyüyeni. Çok ayıp ediyorsunuz. Hem cebinizdeki telefonlara bakın, ağzınızda dişleriniz de var ya, daha ne istiyorsunuz.
Şu kara kuru şaka bir yana, ülkece kafayı yedik bana kalırsa.
Telefonunu çıkar
Donanımını göster pisletin hshzhjhzz

Yıl sonuna doğru dolar düşmedikçe fiyatlar ucuzlamaz. 1-1.5 yıl daha ASTRO'ya devam. Anca suyunu, yağını, benzinini koyar süreriz...

• Üzgün
Tepkiler: ÆSir
273251 dosyayı görüntüle
Ben de diyorum, benim bisleti niye soran yok. Dur bakalım fiyatlar bir normale gelsin de. 😁

Geri