recepB
Aktif Üye
- Tepki
- 345
- İsim
- recep
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Malesef ülkemizin geldiği durum ortada, hayal ettiğim yol bisikletini öğrenci iken alamadım anca mezun olup işimi bulduktan sonra alabildim. Gönül isterdi ki gençlerin bu isteklerini hobilerini gercekleştirme aşamasında aileler alabilse. Hani bu ailenin sırtına binecek bir yük olmasa. Yaptığımız spor tamam ucuz bir spor değil masrafı illa var ama ben bir ürünü 10x ile alıyorken başka ülkede onu 1x ile satın alabiliyorlar ise kimse bu gençlere Avrupa'ya gitmek istiyor diye "vadan hayini" diyemez.Bisiklet düşmanı bir ülkede üstüne birde fiyatlarla baş etmeye çalışıyoruz. Bugün bir gencin gelecek için tüm umutlarını bitirdiler. Üstüne 1 tane bisiklet alırım sahilde binerim diyen kişiye bile hayal kurdurtmuyorlar.
Gençler ne yapsın arkadaşlar, kötü alışkanlıklarından ve umutsuzluklardan belki bir bisiklet ile uzaklaşacaktı. Elinize sağlık böyle bir kuşağın tüm hayallerini çaldınız.
Tabi bu verdiğim örneği sadece bisiklet değil çoğu sektör için geçerli kılınması da ayrı bir üzücü.
Yazacak çok şey eklenecek çok şey var ama durum ortada.
Son olarak 2020 Eylülde aldığım bisiklet güncel fiyatı %30 zamlı bir şekilde satışta 😟