Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

@osmancan71
@basrib
Ve diğer tüm arkadaşlar. Başlık sahibi olarak nahoş haberlerim var. Durum onu gösteriyor ki 2020 ve 2021 gibi 2022 yi de pek iyi geçirmeyeceğiz bisiklet tutkunları olarak. Zira Shimano nun tam kapasite çalışmasına rağmen komponent yetiştiremediğini, bugün verilen siparişler için en erken 400 gün sonrasına teslim tarihi verdiğini öğrendim.
265766 dosyayı görüntüle

Bir arkadaş da önceki sayfalarda ya da başka bir başlıkta, kimi üreticilerin Türkiye ye kota ayıramadığından bahsetmişti. Dolayısıyla durum iyiye gitmiyor.

2022 yılı için bisikletlerde zam beklentilerinizi alalım 😵
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Hanımla tayt pazarlığına şimdiden başlayayım ben.Km saati almasak da olur,strava neyimize yetmiyor:naslyany:

Scudo
Abi siz ne diyonuz ya mazota 70 kuruş zam getirmişler bunedir arkadaş bu nasıl bir zam la bütün hesap kitap alt üst oldu. Yemin ediyorum kulak arkası kulak arkası diyorlar bizim kulak arkasıda gitti.

Mosso Cavalier Sora. Geçen yıl Eylül ayında 3800tl civarında bir fiyatı vardı. Dün akşamki fiyatı aşağıda görülebilmektedir. Mosso'nun daha üst modellerinde ise direkt 2000tl zam var.

DSC_6514.JPG

Mosso Cavalier Sora. Geçen yıl Eylül ayında 3800tl civarında bir fiyatı vardı. Dün akşamki fiyatı aşağıda görülebilmektedir. Mosso'nun daha üst modellerinde ise direkt 2000tl zam var.

265847 dosyayı görüntüle
Neredeyse bu paraya R7000 li karbon Giant TCR almıştım 1,5 sene önce. :kötü::krktm:

Grand tour eco aldım. 6000tl etiket fiyatı var. geçen yıl aynısını 3500 tl almışlar.
geçen yıl 105 setlisi 5800e almışlar. bu yıl 9bin civarı

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

265847 dosyayı görüntüle
Bu fiyatı gördükten sonra satmasam mı acaba diye düşünmeye başladım artık.

Bu fiyatı gördükten sonra satmasam
Bu videoyu izlediğimden beri Mosso cavalier sora'yı takip ediyorum. Video tarihi 3 Haziran 2020. Tam 1 sene öncesi. Dakika 13'te tüm fiyatları görebilirsiniz. Ve videoda dediği gibi o fiyatlar resmi fiyatlar. Bayilerde daha ucuza satılıyordu...

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Hayırlı olsun...
Mosso dan sonra Kron da ekstra %10 zam daha yapmış bugün itibariyle.
Alüminyum kadro, sora setli Kron 5800 lira. Sadece ama sadece iki yıl önce bu bütçeyle neler alınabildiğini anımsayın...
Durmak yok yola devam...

Artık 2022 fiyatlarını konuşma vakti geliyor yavaş yavaş. 2021 yılının ilk yarısını devirmek üzereyiz. Normal şartlarda ekim aralık arasında 2022 modelleri duyurulacak. Seneye, dolar çift haneli olacağına göre, bu seneki fiyatları 1.5 ila 2.2 katı arasında fiyatlar bisikletler diyorum. O nedenle, bu sene bulduğunuzu alın. Bir ton açığı, 2 mm büyüğü diye nazlanmayın.

Bence carraroda zam yaptı. Ama çoğu modeli üretip dagıtamadıgı için şuan yansıtmıyor :D

Bizi kıskanan Almanya'da fiyatlar yıllardır hemen hemen hiç oynamıyor. Böyle ülke mi olur kardeşim. :) O ne öyle! Fiyat dediğin artacak. Arada macera olsun yav!
:acpsnr::acpsnr::acpsnr:
Ülkece kafayı yemek üzereyiz. Geçen doktor arkadaşım bana ilaç olarak aç tv yi Δ Haber izle dedi. O kanalı izleyenlerde hiç sıkıntı olmuyormuş. Hiç bir şey hissetmiyorlarmış.

Geri