Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 Bisiklet Hedefleri

Samet M.

Forum Bağımlısı
Tepki
4.107
İsim
Samet
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Aylık ortalama 1000 km hedefliyorum
Performans odaklı haftada toplam 3 gün olmak üzere:
1 Gün (Hafta sonu) 100-200 Arası irtifa kazanımı yüksek
2 Gün Mesai Öncesi (05:30) Tuzla-Bostancı arası 70km
Ara günlerde ise Zone2 sürüşlerle hedefi yakalama niyetindeyim.

Sizlerin sezon hedefi nedir?

Scudo
Tutmayan başlık editi: 2022'de aylık olarak ben rapor yazarım benim adıma da arşiv olur, tabi yönetim izin verirse
Belki de yazmam neyse iyi forumlar :)

Bu yıl Trabzon - Artvin arasını dağları gezmeyi planlıyorum. Bikepacking ve kamplı bir şekilde. 2022 sonuna kadar hedefim 5000 km . 2021'de yıl 1800 km bisiklet sürmüşüm.Üstüne çıkmayı hedefliyorum . .

Bisiklet ile 12 saatte Trabzon hedefim var. Bir de aynı şekilde Sinop - Gerze'ye gidip geleceğim.

Çok sert girmişin cesaret edemedim alta yazmaya🙂 2000 km ile 2021 kapadım. Bu yıl hedef 5000 km.

Çok sert girmişin cesaret edemedim alta yazmaya🙂 2000 km ile 2021 kapadım. Bu yıl hedef 5000 km.
Kasım ayında yol bisikleti aldıktan sonra strava açmaya başladım, bir yandan ekipmanı tamamlayıp bir yandan bebek sallayım derken kasım-ocak arasında da 700 km yapınca makul gibi geldi ama belli de olmaz tabi :)

10.000 km ve 40.000 metre tırmanış hedefim var.

Km 10.000 altına düşmez zaten artık ona hedef koymuyorum. Geçen sene 16 saatte 435 km yapmıştım. Bu sene Sakarya Karasu'dan Antalya'ya (640 km) 24 saat içerisinde varmayı hedefliyorum. Karadeniz'den Akdeniz'e, yanıma denizden su alıp Karadeniz'in suyuyla Akdeniz'i mayalıcam :koptum:

Ben 2021'i 1700km ile kapattım. Üzdü açıkçası. Ama işe gidip gelmek dışında hiç binemedim. 2020'de 2700 km yapmıştım. Şartlar el everirse 2022 için 3000 km hedef koyuyorum. İnşallah gerçekleşir.

Ben 3 ay öncesine kadar ayda ortalama 1000 km bisiklete biniyordum. Bisikleti hem ulaşım hem de spor aracı olarak kullanıyordum. 3 ay önce yaptığım bir kazada sağ dizimin üzerine düştüm. Grade 1 menisküs zedelenmesi ve grade 2 iç yan bağ yırtılması meydana geldi. Ayrıca oldukça büyük bir ödem oluştu, hala biraz var. O günden beri bisiklete binemiyorum. Yeni yeni iyileştiğimi hissediyorum. Bu yıl için hedefim öncelikle mart ayına kadar tekrar bisiklet kullanmaya başlamak, hazirana kadar eskisi kadar olmasa da belli bir kondisyona gelmek, yaz aylarında da ya geçen sene yangınlar nedeniyle iptal etmek zorunda kaldığım akdeniz turunu yapmak, yada herşey yolunda giderse bir avrupa turu yapmak. Tabi bu arada bisiklet günlük yaşamımın bir parçası olmaya devam edecek.

8 Mart 2021 günü başladım Strava kullanmaya. O tarihten yıl sonuna kadar 5000 km sürdüm. Bu sürüşler MTB ile Başladı ,uzunca bir zaman gravel ile devam etti. Sonlara doğru yola geçtim.
Bu seneki hedefim asgari 10.000 KM yapmak.

hergün işe gelsem gitsem günde 40 km ve 9m irtifa (konya )kazanımı yapar bunuda hadi

52 hafta * 5 = 260 gün
260*40 = 10400 km
260*9 = 2340 mt irtifa

hergün işe gidip gelmiceğim için 5000km yeterli uzun turlar bizimdir.

7000 km civarında kaldım 2021 yılında, 65binde irtifa vardı. Bu yıl için 10 bin km ve 100 bin irtifa kazanımı güzel bi hedef olacaktır.

Bu sene için öncelikli hedefim mahalle arasında son gaz yapıştıran arabaların, sarı hafriyat kamyonlarının ya da yol kaldırım demeden deli gibi makas atan moto kuryelerin arasından sağ kurtulmak.

Sonrasında daha çok doğaylayla iç içe yerler keşfetmek, telefonun çekmediği yerlerde yanlış yollara sapıp kaybolmak. Bikepacking işine de bir el atayım istiyorum ekipmanı tamamlayabilirsem. Mesafenin pek bir önemi yok bana göre, gördüğüm manzaralar ve aldığım keyif daha mühim.

Bu sene için öncelikli hedefim mahalle arasında son gaz yapıştıran arabaların, sarı hafriyat kamyonlarının ya da yol kaldırım demeden deli gibi makas atan moto kuryelerin arasından sağ kurtulmak.
Doğrudan "Survivor'a başvuracağım" deseydin o kadar cümleden tasarruf ederdin.:ssrtcbya:

Doğrudan "Survivor'a başvuracağım" deseydin o kadar cümleden tasarruf ederdin.:ssrtcbya:
Survivor'da açlık ve yabani hayvanlarla baş edersin. Şehir içinde açlık pek olmaz ama ne olduğu belli olmayan canlılarla baş etmek ıssız adada kalmaktan daha riskli olabilir.

Bir de "Kedi Hamlet ile tasarrufun incelikleri" adlı bestseller kitabı bitirmek var 2022 hedefimde :D
Kedi Hamlet'in uzmanlık alanları
Tasarrufların yatırıma dönüştürülmesi(Kripto kralı diyenler var)
Siyasi hicv (malzeme bol)
Gırgır,geyik
Trollük
Yol bisikleti yarışları
Yeme-içme(100 çeşit kabak yemeği yapabiliyorum)
Cırbağa sevmek
@Cemal Ç. ve @necmeddin ile uğraşmak

2022 bisiklet hedefim de Ultegralı, disk frenl,i karbon bir bisiklet almak

Kedi Hamlet'in uzmanlık alanları
Tasarrufların yatırıma dönüştürülmesi(Kripto kralı diyenler var)
Siyasi hicv (malzeme bol)
Gırgır,geyik
Trollük
Yol bisikleti yarışları
Yeme-içme(100 çeşit kabak yemeği yapabiliyorum)
Cırbağa sevmek
@Cemal Ç. ve @necmeddin ile uğraşmak

2022 bisiklet hedefim de Ultegralı, disk frenl,i karbon bir bisiklet almak
Bir hedefin daha vardı sanki 2023 de, yani olursa...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri