Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.107
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kasım ayında yol bisikleti aldıktan sonra strava açmaya başladım, bir yandan ekipmanı tamamlayıp bir yandan bebek sallayım derken kasım-ocak arasında da 700 km yapınca makul gibi geldi ama belli de olmaz tabiÇok sert girmişin cesaret edemedim alta yazmaya🙂 2000 km ile 2021 kapadım. Bu yıl hedef 5000 km.
Doğrudan "Survivor'a başvuracağım" deseydin o kadar cümleden tasarruf ederdin.Bu sene için öncelikli hedefim mahalle arasında son gaz yapıştıran arabaların, sarı hafriyat kamyonlarının ya da yol kaldırım demeden deli gibi makas atan moto kuryelerin arasından sağ kurtulmak.
Survivor'da açlık ve yabani hayvanlarla baş edersin. Şehir içinde açlık pek olmaz ama ne olduğu belli olmayan canlılarla baş etmek ıssız adada kalmaktan daha riskli olabilir.Doğrudan "Survivor'a başvuracağım" deseydin o kadar cümleden tasarruf ederdin.
Doğrudan "Survivor'a başvuracağım" deseydin o kadar cümleden tasarruf ederdin.
Kedi Hamlet'in uzmanlık alanlarıBir de "Kedi Hamlet ile tasarrufun incelikleri" adlı bestseller kitabı bitirmek var 2022 hedefimde
Bir hedefin daha vardı sanki 2023 de, yani olursa...Kedi Hamlet'in uzmanlık alanları
Tasarrufların yatırıma dönüştürülmesi(Kripto kralı diyenler var)
Siyasi hicv (malzeme bol)
Gırgır,geyik
Trollük
Yol bisikleti yarışları
Yeme-içme(100 çeşit kabak yemeği yapabiliyorum)
Cırbağa sevmek
@Cemal Ç. ve @necmeddin ile uğraşmak
2022 bisiklet hedefim de Ultegralı, disk frenl,i karbon bir bisiklet almak