Tam bir tırmanışçı fiziği var, hadi koçum 270 km 3500 elev, yapıştır be aslan!
Bence turkiyedeki bisikletle ilgili tum watsapp gruplarinda bu varligin resimleri dolasiyor şu anda. Ben 7-8 grupta varim, hepsinde geyiği dönüyor. Nasıl bir rezillik bu?
Simdi ben burada dayanamayip hakaret etsem, suc duyurusunda bulunurlar, iceri alirlar vs bi ton hadise.
Ama bu geometrideki bi adami federasyonda aktif bir goreve getirmek, bu spora onbinlerce lira para harcayan, sabahin korunde kalkip performans yapan, deliler gibi tirmaniş yapan, gece gunduz performansini nasil gelistireceginin arastirmasini yapan binlerce amator ve profesyonel bisikletciye hakaret degil midir? Ayrica siz nasil insanlarsiniz ki yapmadiginiz bir sporun ulke yonetiminde olmayi kabul edebiliyorsunuz? Mideniz bunu nasil kaldiriyor? Sahsen bana teklif etseler kabul etmeye vicdanim yetmez, derim ki bir suru taş gibi sporcu kardesim var, onlara gidin.
Umarim secimlerde siyasal islam bu topraklara bir daha geri donmemek uzere defolur gider artik. Yetti canimiza yetti. Defolun gidin artik. Yediklerinizi de geri istemiyoruz. Bizi bi rahat birakin artik.