Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

20x1.35- iç lastiğin olmadığı diyar.

Zekeriya Çab

Forum Bağımlısı
Tepki
1.614
20x1.35 inç iç lastik yok tern in scwable kojak ile satılan bisikleti var ama iç lastiği yok.
Yama yama bir yere kadar hiç iç lastik lazım olan yok mu?

Scudo
Şuradan alabirsiniz, 2 adet yaklaşık 70 TL falan tutuyor, belki daha ucuza satan yer vardır ama ben buradan aldım memnunum.

(link)

ilk gördüğümde "öyle bir ölçü mü varmış" dedim.
Erdoğanlar bisiklet'e de bakabilirsiniz.

@BF Okuru işte aynen ondan aldım yaklaşık 10 cm uzun için hesabında 20"x 1/8 gibi kesirli rakamlar verince dışı 20 inç değil içi 20 inç oluyor yani toplam çap büyüyor diğer etrto denilen cm üzerinden baktığınızda eski iç lastiğin etrto Suna uymuyor.

@Ömer D. Schrader Lazım ama presta da Schrader a takılıyor. Neyse vericek bir spariş.

hiç öyle düşünmemiştim. ciddi ölçü farkı varmış.

@Zekeriya Çab

20x1.35 dış lastik uyumlu iç lastik lazım nereden alabilirim. bulan var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

@İismailtkt TR'de yok yurtdışından alabilirsiniz.

(link)

Merlin kargo : 6,15 euro

(link)

Wiggle kargo : 5 euro

(link)

hafif versiyonu

(link)

Bike24 : 19,95 euro

Schwalbe SV6 / AV6 20 x 1 1/8 olanlar mı uyumlu yanlış olmasın pek anlamıyorum kusura bakmayın

16×1.35 olan ne yapsin?

@İismailtkt Merlindeki ürünlerin 2 çeşidi var. Presta (ince uçlu) ve Schrader (kalın uçlu) araba sibobu olan modeli. İç lastiğin, dış lastik uyumluluğu 28c ve 40c lastiklerlede kullanılabiliniyor.

28-406 (20 x 1 1/8)
32-406 (20 x 1 1/4)
35-406 (20 x 1,35)
37-406 (20 x 1 3/8)
40-406 (20 x 1,5)

@o.kucuk

TR'ye bakmadım sanırım yoktur. Yurtdışında çeşitli sitelerde bulunabiliniyor "Schwalbe AV4" diye aratmanızı tavsiye ederim. Aliexpress'de ve ebayda var kargo ücretsiz olararak alabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

(link) bu olur mu acaba?

Ben de lastiklerimi 20X1.35 olarak değiştirmeyi düşünüyorum.

@Gökhan Selçuk Aklımda bulunsun. Dış lastiğimi alayım ilkönce. Elinizdekilerin hepsini alırım.

20x1.50 taksanız da sıkıntı olmaz.

20 demi sorun var 1.35 de mi o kısmı anlamadım 20 ise daha ufak lastiği gerdirerek takabilirsin

bende lastiği kojak veya durano modellerinden biri ile deiştirmeyi düşünüyordum iç lastiği teemin etmeden girişmem artık bu işe

@Ahmet.YILDIZ bendeki bu ic lastiklerden 6 tane getirtmiştim. 2 tanesini bendeki kojak'lar ile kullanıyordum, sorun olmuyordu.

20×1.35 ic lastik ariyorum

Geri