@ümit_levent
İlk organizasyon denemesi olduğundan, başta yönlendirecek bir büyük abileri olmamasından, etkinlik tecrübesi yetersizliğinden dolayı eksiklikler olmasını normal karşılıyorum..
Bir organizasyonda en önemli şeylerden biri..Neyin, ne zaman yapılacağının belli olması gerekliliğidir..Bir program saati çizelgesi olmalıydı.. Hangi saatler arası , gösteri yapılacak, yemek molası hangi saatler arası verilecek gibi..
Erken saatte toplanan ve hareket halinde gençlik tabiki acıkacak..( yemek için bir yerle de anlaşılabilir yada herkes 1-2 saatleri arasında serbest bırakılabilir,isteyen istediği yerde yemeğini yesin diye bir mola saati belirlenebilir).Yemek olayı bile problem olmuş..Üzüldüm..
Zaten kendileri de bu karmaşadan memnun değiller sanırım..Eksiklerini görüp birdahaki etkinlikte, daha ciddi, daha güzel birliktelik için özen göstereceklerdir eminim..
Müzikli bir gösteri düşünceniz hoş..Seyirci toplaması açısından etkili olur..
ama orda herkezin aynı renkte giyinmesini biraz zor saglarız benim kanatımca
Aman ...

Ben böyle bişi demedim..Futbolcuları örnek verdiğim için sanırım yanlış anladın..

Kim nasıl istiyor, nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin.. Söylemek istediğim hareketi yapanın kim olduğunu bilmek tanımak için, giysilerinin arkasına ya da yakalarına okunabilir şekilde isimlerinin yazılı olması hoş olurdu düşüncesiyle söyledim....
Bizler sevdiğimiz bu forumu, üyeleri olarak tanıtımını zaten severek, çevremize çeşitli şekillerde yapıyoruz . Belki Biskletforum yöneticilerine iletilse ,küçük bir pankartı sizlere temin edebilirler diye düşünüyorum..Ama onları bisikletforum adına layık güzel bir organizasyon yapacağınıza ikna etmelisiniz..
" yeterki bütün bisikletçiler birlik olsun beraber olsun kısacası herşey kardeşçe olsun " Bu sözlerinize kesinlikle katılıyorum..
Her işin içinde, kardeşlik, dostluk, iyi niyet , birlik beraberlik ,olursa ancak , daha iyiye ,daha güzele ve başarıya ulaşılır.... Dostlukla kalın..