Scudo Sports

26 inç lastikli, amortisörlü maşaya uygun çamurluk

Tuğrul Tomba

Söz uçar, yazı kalır...
Tepki
1.435
İsim
Tuğrul Tomba
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba. Salcano Astro bisikletim için ön arka tam boy çamurluk seti arıyorum. Arka taraf çeşitli modeller uygun ama ön taraf maşanın al kısmında herhangi bir delik yok. Servis hizmeti aldığım arkadaşa gittim. QR mandaldan bağlanan modelleri güvenlik gerekçesi pek önermedi. Ben de forumda çamurluk yazıp arattım 7 sayfa sonuç çıktı, başlıkları tek tek taradım; istediğim gibi bir şey bulamadım. Fotoğrafları alta ekliyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Resimleri göremiyorum ama telli ön çamurluklar maşaya kablo bağı=cırt=plastik kelepçe=zip tie ile bağlanabilir, şuradaki gibi: Mosso Kullanıcıları Kulübü

Günaydın,dün fotoğrafları eklemeye çalıştım ama sorun olmuş. Şimdi alta ekledim. Buradan görebilirsiniz.

IMG_20231204_154839_1(1).jpg
Resimleri göremiyorum ama telli ön çamurluklar maşaya kablo bağı=cırt=plastik kelepçe=zip tie ile bağlanabilir, şuradaki gibi: Mosso Kullanıcıları Kulübü

Teşekkürler, son çare olarak aklımda. Sağlıcakla kalın.

Dosyalar

• IMG_20231204_154812_1(1).jpg
    IMG_20231204_154812_1(1).jpg
    91,6 KB · Okunma: 8
26 jant şehir bisikletim için, orijinal çamurluk kırıldı. Yerine Epic (impact) da olabilir) marka taktık.
6 aydır sorunsuz kullanıyorum.:)

Bisikletinizde ön bagajın olması avantaj, teller bagajın bağlantılarına ya da diğer kısımlarına bağlanabilir.
Ön maşa beyaz olduğu için "fazla şehirli" demezseniz şu model olabilir: (link) . Bunun siyahını 26" B'twin Original 520'de kullanıyorum. Nasıl durduğuna dair resim gönderebilirim.
Resimlerde ışık yanıltıyorsa, tam beyaz değil de kreme yakınsa şu olabilir: (link)
Diğer bir alternatif: (link)

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Bisikletinizde ön bagajın olması avantaj, teller bagajın bağlantılarına ya da diğer kısımlarına bağlanabilir.
Ön maşa beyaz olduğu için "fazla şehirli" demezseniz şu model olabilir: (link) . Bunun siyahını 26" B'twin Original 520'de kullanıyorum. Nasıl durduğuna dair resim gönderebilirim.
Resimlerde ışık yanıltıyorsa, tam beyaz değil de kreme yakınsa şu olabilir: (link)
Diğer bir alternatif: (link)

Dün ben de gözüme beyaz olanı kestirmiştim.:)

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Merhaba,
bu beyaz olanı almaya karar verdim, firmayı arayıp bilgi verdim. Bisikletim şu, üzerindeki lastik CST 26x1,75 diye. Sağolsun telefondaki kişi bu çamurluğun dar gelebileceğini iyi görünmeyeceğini söyledi Bu çamurluk 45 mm genişlikte 55-60 mm genişlikte olanları tercih etmemi söyledi. Buradan Özceylan Bisiklete teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalınız.

Geri