Scudo Sports

26 jant ve 29 jant manevra kabiliyeti karşılaştırması ve fikir alışverişi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
8
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum gecenlerde turlarken birşeyler atıştırmak için durduğumda bisikletci bir arkadaşla karşılaştım ve ayaküstü kısa bir sohbette iş 29 jant mı 26 jant mı meselesine geldi ve 29 jant bisiklette manevra kabiliyetinin düşük olduğu ve kullanımının zor olduğunu kısmen alışamadığını söyledi.Birkaç yerde daha aynı tartışmaları okudum ve duydum Aslında forumda daha önce de bu tarz konular açılmış ancak genelde modifiye ve parça uyumu hakkında konusulmuş. Bende bir foruma danışayım istedim Her 2 jantı da kullanan arkadaşlardan değerlendirme yapmalarını rica ediyorum.Acaba bu sürekli 26 jant kullanmış birisi için kısa dönemli adaptasyon odaklı bir konumudur yoksa 29 jant bisikletlerde manevra daha mı kolaydır nedir ?

Scudo
26 (focus, lapierre, ideal) ile 28 jant (sedona 410) kullandım. Manevra kabiliyeti sizin boyunuzla da alakalı tabi ama 26 jant mtb, 28 jant yol bisikleti için daha mantıklı. Jant büyüdükçe manevra kabiliyetinin azaldığını düşünüyorum

26 jant daha kıvraktır iki bisikletide çok kez sürdüm şehir içinde ve arazideki kıvraklık 29 larda düşük fakat engel açma kapasitesi 29 da daha fazla. eğer ağır arazide sürüyorsan 26 yok ben yola da giderim diyorsan 29 almanı öneririm. 27.5 çıktı fakat denemedim

Geri