Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

27,5 MTB lastik önerisi

Tepki
1
İsim
Vahdet Güven
Arkadaşlar merhaba. Ben de bir nevi aranıza yeni katıldım. 2. el bir Salcano NG 350 Hd (2015) aldım. Yalnız lastikleri bana hiç de iyi gelmedi. Zaten eskimiş olmalarıyla birlikte lastikleri değiştirmek istiyorum. Ancak araştırmalarım sonucu 27,5 uyumlu lastikler hakkında pek bilgi edinemedim. Büyük çoğunlukla şehir içi kullanılacak ve çok pahalı olmayacak lastik arayışındayım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
@vahdetguven Tamamen şehir içi kullanacaksanız bu lastik uygun olabilir.

(link)

Yorumunuz için teşekkürler ben de araştırırken Chaoyang diye bir markaya rastladım ilgimi çekti. Rubena'dan iyi midir ?

Rubena duydun mu kaç bende kron üstünde gelen rubena flash vardır sonra continental ile değiştirdim dağ ova bayır çayır asfalt her yerde patlar bu rubena :).

Benim kuzende 27.5 mtb var dişli lastiklerden buna geçti çok memnun 80 psi a kadar şişebiliyor.2000 km civarında şuan lastikler çok eskimedi.Kendisi yurt içinden tanesini 60 liraya pazarlıkla aldı ama nereden aldı sormamıştım.
(link)

Cst jack rabbit aldım gayet memnunum

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevcut lastiğim 2.10 daha ince bir f/p tavsiyesi bekliyorum açıkcası bisikleti değiştirmek istediğim için çokta para vermek istemiyorum

merhaba 27.5 dış lastik arıyorum tur amaçlı kullanmak için dişsiz lastik önerisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
@tayfun52 Schwalbe Marathon serisi olabilir. Yurt içinde biraz pahalı 250-300 TL falan ama Wiggle'da baya ucuz;

(link)

(link)evet marathon biraz pahalı vittoria diye bi marka buldum ama tükenmiş, nasıldır bilmiyorum
(link)

@tayfun52 @Mtt 2.10 lastik genişliği mi oluyor hocam? Salcano NG650 26 V Dağ Bisikleti kullanıcısıyım. 26 X 2.20 yazıyor şu anki dış lastikte. Lastik patlamasından bıktım usandım. Niğde'de çok dikenler var. Marathon Plus Smartguard 26x1.75 47-559 Reflektörlü alsam tam olarak uyar mı sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Bilgilendirebilirseniz teşekkür ederim.

Michelien country racer

Geri