Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

28" jant ile 29" jant arasındaki fark? 700C serisi?

scott p2 nin üzerinde alexrims Etro 622x17 606 1h-t6 var.

Ben bu janta diğer sayfadaki tabloyu (link) yanlış anlamadıysam
37 mm nin üzerindeki lastiklerden kullanamıyor muyum? :(((

Scudo
@iCg
Evet 37mm üzeri lastiklerde problem yaşayabilirsin

teşekkürler yanıt için,

Bazan geniş katılımlı turlar oluyor ve katılımcılara turdaki yolların taşlı ve toprak olması nedeniyle geniş-dişli lastiklerle gelinmesi tavsye ediliyor. Bendeki lastiklerde bu yollara uygun değil.

Bisikleti değiştirmeden, daha ucuza, bu bisikleti bu tarz turlara hazır hale getirmek istiyorum. Yanıtınıza göre bunu yapabilmem için öncelikli olarak jantları değiştirmek zorundayım.
Bana 28" boyutunda jant ve bu janta takabileceğim, bahsettiğim tarzdaki yollar için, uygun bir lastik önerebilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin.

carraro 224 bisikletimin jantı 700c ve ne kadar inceltebilirim lastikleri merak ediyorum şuan 700c x 35

@sarper tuncer

Ne kadar ince lastik takabileceğiniz jantınızın genişliği ile ilgilidir. 700c sadece jantın çapını (622 milimetre) veren bir ölçü, jantın genişliğine de bakmanız gerek.

@laciverti

Bu konuda gelişmeler : Eğilim 27.5 dan yana oldu kanımca.29 er dense 27.5!daha fazla satıldı Turkiye. de.

Merhaba. IYi forumlar. 28 ve 29 ayni jant genisligine sahipler. Yani ikisi de 28 inch. Peki 29 olan teker nasil daha genis oluyor? Lastik bunu nasil sagliyor anlayamadim.
Rica etsem 28 ve 29 u kiyaslayan bir fotograf bulup farki gosterebilirseniz sevinirim. Tesekkurler

Geri