Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

29 jantlı tandem var mı?

Orhan57

Aktif Üye
Tepki
190
İsim
Orhan Yıldırım
Bisiklet
Sedona
Fakir adamdan herkese iyigeceler;
Belki bilenleriniz vardır bu yıl ağustosta Konyadan istanbula tura çıkacağım Konya'daki bisikletim 27.5 jantlı bir sedona borla 820. İstanbulda 29 jantlı bir bisikletim de var ve büyük jantları seviyorum. Acaba benim bilmediğim 29 jantlı tandem bisiklet var mıdır? Sadece kadrosunu bulsam da yeter. Tek başıma çanta valiz doldurup yola uzun bir bisikletle ve ağır bir yükle çıkmayı planlıyorum. 29 bisikletimin kadrosu 21 inç aslında uzun yol planlı aldım çantalar üzerindeyken kaplumbağa gibi olmasın istiyorum uzun vasıtaları da oldum olası severim. 29 jantlı bir tandem bulursam eğer bu yola onunla çıkmak isterim. Varsa bilgisi olan rica ediyorum.

Scudo
Esasen 29 jant yok onlar 28 diye biliyorum. Şunu buldum Geotech strong cx tandem bisiklet. Ama yanlış anlamadıysam tandemi tek başınıza kullanacaksınız. Bence tandemi tek başına sürmek hem yorucu olur hem de denge problemi yaşarsınız. Üstüne üstlük bir de yükünüz olacak. Eğer uzun olmasını istiyorsanız römork daha mantıklı gibi geliyor bana.

Denge problemi olayı batıl inanç uzun olunca daha rahat denge sağlanıyor. Teşekkürler yine de.

Fakir adamin diger hayatindaki zenginlik.:)

• Beğen
Tepkiler: Orhan57
@Murat Cömez
Fakir adam aç gezer, ama istediği bisiklete biner :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
29 değilde 28 jantlı var. yol bisikleti yada şehir-tur bisikleti şeklinde olan tandemler var birkaç markada görmüştüm sanırım.

• Beğen
Buda Tandemin Downhilli oluyormus...

DSCN1091.JPG

• Beğen
tandemin yol performansı gerçekten güzel bende bir tane alacağım çok yakında iyi yolculuklar size:) bu arada bi ara baya bi araştırmasını yapmıştım geotech in 28 jantlı bir kadrosu var deltada ona güzel bir şehir çemberi hatta(denemek lazım) belki 29 jant bile olabilir tabi uygun bir çember bulabilme sorunuda var şimdiden kolay gelsin:) bu arada yurtdışında 3 lüsü bile var:D (link) bu attığım sitenin thorn markası kendi patentleri olan bir marka baya pahalı olucaktır ama onlarla iletişime geçerseniz özel sipariş gibi yapabilirler belki

Ohhhoooo süper oldu çok teşekkür ederim

Geri