Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3. Bursa Bisiklet Festivali

erol__152

Aktif Üye
Tepki
65
İsim
ersin
Bisiklet
Mosso
bilbordlarda reklam var haftaya başlıyor kayıt yapılıyormu hiç bir bilgi yazmıyor yoldan geçen bile katılabilecekmi buna

Scudo
pedalla sitesini takip edin, her festivalin bilgileri sitede mevcut

@erol__152 Eski festival fotoğraflarına baktım. Şehir bisikletiyle gitmek sıkıntı. Herkes dağ bisikleti :D Adamlar cool şekilde sürecekler kasis, bozuk yol demeden. Bizde arkadan yolu göremeyeceğimiz için pat diye gireceğiz :D

@Özgür Atılgan Genelde böyle resmi olmayan çok kişili sürüşlerde başta bir egoist olur (%90) Onunda yanında arkadaşları olur. Diğerleri kabak gibi kalır, bir kelime edemeden tur biter. Ne bileyim ben 3-4 kişilik turlar, olmadı eğer mahalleden ya da tanıdıksa 10 kişide olabilir ama başta ben olacağım şartıyla. Yaparım öyle tur. Yoksa herkes kendi kafasında, koyun gibi öndekini takip ederek bisiklet turumu olur.

@Mehmet Cemre Kısa bizim turlarimizda basta diye tabir edilen kimse olmuyor, zaten gezip gormek icin degil performans icin tur yapiyoruz.Herkes gucu yettigince onde calisiyor geride kalanlar da beklenmiyor

• Beğen
Tepkiler: erol__152
@Mehmet Cemre Kısa

Bursa da ki hafta sonu düzenlenen turlar aynı dediğiniz gibi oluyor önde kendileri yanlarında tanıdıkları yada torpilli kişiler ki bunlar genelde bayan olur onlarla sohbet ede ede giderken arkadaki ler de sanki sürü psikolojisine uymuş gibi onları takip ederler kimse kimseyi tanımaz konuşmaz tur böyle başlar böyle biter zaten bu festivali düzenleyenler de onlar hiç katılmayı düşünmedim bu festivale parayı yatırmayanları almıyorlar turlara amaç bisiklet sürmek değilmiş gibi .

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
Uludag'a teleferikle mi cıkılmış? :) neyse olsun güzel olmuş.

15 agustosta uludaga cikarken bu arkdaslari gorduk ben de diyorum bu bisikletcilerin burda ne isi var nasil cikmisis bunca insan teleferikle cikmislar he :) 30 km tirmanmak her yigidin harci degilmis ;)

@abidin89
Geçen sene normal yoldan çıkıldı bu sene teleferik le amaç bisiklet sürmek ama dağa pedal çevirerek değilde teleferikle çıkıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: abidin89
Geri