santa cruz çift süspansiyon alırdım. dağlık yerde ev alırdım. parasıyla oraya parkur yaptırırdım.
başkaları kullanması içinde bisikletlilere orayı açardım.
ama girişi paralı yapardım. e malum devir ticaret devri
@dodobir
peki dostum . ağırlık takıntısı bana saçma geliyor zaten. profesyonel olsak elbet gramlar çok önemli ama zevk için biniyoruz , kendi çapımızda spor yapıyoruz . 250 gram fark için 2000 tl vermek bu zmanda akıl karı değil
@dodobir
peki dostum . ağırlık takıntısı bana saçma geliyor zaten. profesyonel olsak elbet gramlar çok önemli ama zevk için biniyoruz , kendi çapımızda spor yapıyoruz . 250 gram fark için 2000 tl vermek bu zmanda akıl karı değil
@chnkrmz
çok paracısın lan sen
Adriana Lima'nın şu kapıdan girme ihtimali, o paranın bana kalma ihtimalinden daha çok olduğu için atış serbest.
Zinciri de dahil her bir yeri karbondan yapılmış Tandem bir bisiklet alırdım evvela. Önüne de Robert Förstemann'ı oturtup o dağ senin bu geçit benim tüm Avrupayı dolaşırdım. O kadar para veriyoruz, birde pedal mı çevirelim?
Ben çelik kadrolu altus setten dönmem Kilosu önemli değilse de, 15 kilo üstü olacaksa 16 olsun. Tek renk olsun, bisikletin hiçbir yerinde tek harf dahi yazmasın, Şimano yazıları falan çok temizce silinsin.
"3 milyon avro miras kalsa hangi piskeleti alırdın?" Sorusu gereği yalnızca bunları yazıyor, gerisini yazmıyorum. Ama bisikletim kesinlikle bu olurdu. Ha en fazla iki adet olurdu, birisi mtb diğeri şehir bisikleti. Yol bisikletine de gerek yok.
Gerçi şunu da ekleyeyim: Hani o kadar parayla artık şehir merkezinde oturmazdım sanırım. Merkezde oturmayacağıma göre tek bisiklet, yâni mtb yeterli gelirdi
Ne peskeleti direk yurtdışında lüküs bir ''malikane'' alır keyfime bakardım şaka bi yana heralde bende bi s-works venge alırdım @Berke nin attığı fotodaki renk efsane bianchi nin o özel turkuazımsı rengi gibi buda s-works hardalımı
Hollanda konsolosluguna gider "vatandaslik icin ne kadar para istiyorsunuz kardesim" derdim. Vatandas olduktan sonra sirkeciye gider salcano xrs 030 alirdim. Cunku grupseti tiagra
Veya carrarolarada bakardim, cunku onlar da tiagra, sanirim nakit olunca biraz indirim de yaparlar
Sonra gelir burada dis lastik onerisi isterdim.
@chnkrmz
Bi arastir bakalim, su santa cruz'un evlilik cagina gelmis bi kizi falan var mi? Alacam lan o kizi sana
Kendime iş kurma babında bisikletçi açar, içine işinin ehli elemanları doldurur, onlardan iş öğrenir aynı zamanda da mağazaya gelen pahalı bisikletleri deneyip içinden en beğendiğimi kullanırdım.
@mariokaldato
yoo gerçekten söylüyorum, espri yaptığımı da nereden çıkarttın?
Çok severim salkanoyu, özellikle satış sonrası hizmeti çok iyi. mini etekli bağyanlar arayıp da "memnun musunuz, sizce eksik yönlerimiz nedir" falan diyorlar. çok sağlam!
Gelir durumumu garantileyecek yatirim/iş durumunu hallederdim.
Arkasindan yaşam tarzimi değiştirirdim
Şöyle lüx bir karavan, altinda spor arabasi, arkasinda coluk cocuk ve benim bisikletlerin asildigi bir tasiyici!