Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3 milyon avro miras kalsa hangi piskeleti alırdın?

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.509
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selamlar
Uzak bir akrabandan miras kalsa hangi bisikleti satın alırsın?
Ben çok düşündüm bu konuyu ( 5 dakika kadar ). Önce bi yüz tane giriş seviyesi mtb alır , çevremdeki gariban ağırlıklı okulların yönetimi ile görüşür, okuldaki fakir ama başarılı çocuklara hediye ederdim.
Daha sonrasında Pasaport çıkarıp Almanya ya gidip oradaki bir kaç markadan birini seçip kendime özel bir bisiklet tasarımı yaptırırdım , o üretilene kadar da bir avrupa turu yapardım sanırım.

Scudo
Önce bi TeamMachine SLR01 alıyorum.Sonra De Rosa King RS alıyorum.Gözüm doymuyor ve altıma bir tane de Pinarello Dogma K8 alıyorum.Sonra uyanıyorum.Ben hayatımda 10 lira bulmadım.Ne mirası? :D :D :D

reacto 7000

S-WORKS Venge alırdım.

http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/07/2014-Specialized-S-Works-Venge-road-bike01.jpg

Turkuazlı grili fixed
Full carbon mat canyon
Geri kalanıda bisiklet sporuyla uğraşmak isteyenlere maddi destek

@Berke
bahaneyle cillop gibi piskeletler görüyorum :d güzel oldu bu mevzu eehehe :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@soneryen
:D üzgünüm renk veremem bu konuda dostum akrabalar var forumdan beni takip eden :D

@Xraten bize hangi bisikleti alacağımızı iyi biliyoruz deme :) Bisikletin dışında sana bir vn900 bana bir xv950 gerisine iş kurarız.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
cyclist'in son sayisinda piyasadaki en pahali parcalardan olusturulmus toplama bir bisiklet vardi. muhtemelen onu alirdim. :)

@dodobir
kaç paraydı abi merak ettim ?

O paraya hic bisiklet almaya ugrasmam. Eger soylediginiz degeri yeni parayla ise direk fabrika kurardim. Tamamiyle yerli yapimi olup hic bir sekilde malzemeden calma soz konusu da olmayacagina garanti verirdim. Ar- ge ye epey bir yatirimim olurdu. Ayriyetten soyle saglaminda guzel bir takim falan da kurardim. En azindan ulkece gururlanabilecegimiz bir spor, sporcu ve bir yerli aracimiz olsun;)
Bakarsiniz o kadar saglam bir girisimde bulunurum ki ilk sene cekemeyenler beni bisiklet surerken pıçaklatır, ölürüm.:kötü::D

Edit: Ilk isim salcano dan kurtulup kendi bicimi uretene kadar italyan bianchi sini kullanirdim. Sonra kendi bici'm

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@kadir karakaya
:D :D yatırım muhim bencede :D

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
@mariokaldato Dergi yanimda degil ama sahip olan bir arkadas yazabilir. :) Siyah bir bisikletti. isin komigi piyasadaki en hafif bisiklet olmuyordu kendisi en pahalisi olmasina ragmen. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bir yol bir MTB alırdım. İkisini de en hafiflerinden alırdım ki sonradan takıntı yapmayayım 5-10gr hafifletmek için. :D

Yol: Trek ÉMONDA SLR 10 Red 4.65kg
MTB: Open Cycle Limited Edition AXX1 O-1.0 7.3kg

Geri