Özcan güler
Daimi Üye
- Tepki
- 2.765
- İsim
- özcan güler
- Bisiklet
- Diğer
Sizlerle de paylaşmak istedim...
Apidura parallels24 challenge fail! Planım: " 6 matara taşıyarak 320 350km ulaşarak çok az mola ile sürüşü tamamlamaktı. 4 tanesi bisiklette, 2 tanesi sırtımdaydı. Akşam soğuk olacak diye kollukları en başında taktım. Dizliklerimi çorabımın içine sıkıştırdım. Jiletimi de giyip önümü açtım. Alttan açılan kısmıda arkama sıkıştırdım. Çünkü üstten fermuar takılıydı. Amaç durmadan gerekli önlemleri almaktı. İlerleyeren saatlerde vücut direnci düşünce giyimi güçlendirmek önemli oluyordu. Anadolu toprakları sıcağı ile epey zorladı. Uzun süre 36° de bisiklet sürdüm. Kollarım, yüzüm yanık içinde tam sefalet 😃 Bazen güneş bulutun arkasına geçince yaşadığım ferahlığı anlatamam. Neyse😃 😃 240km'ye geldiğimde 1dk mola vererek yol kenarından sularımı doldurdum. 4 matara için iyi bir süreydi. Biraz ilerleyince lastik patladı. Demir girdi. 21dk çıkarmak ve yapmak için uğraştım. Yine de zaman olarak hedefe ulaşabiliyordum. Daha sonra uzun sürecek bozuk yollar başladı. Tabii ki bu tempoyu ve konforo epey bozdu. Bu ara yol baya sessiz ve trafiksizdi. Sadece bitmek bilmeyen dağlar vardı. Kulu'ya yaklaşınca en sevdiğim kamyonlar ve tırlar ortaya çıktı. Bu süreç sürüş disiplinimi bozdu. Kendimi yola verememeye başladım. Bu tedirginlik mental olarak yordu. Sürüşün en kolay kısmı kalmıştı; ama riske atmak istemedim. Umarım doğru karar vermişimdir; çünkü sürüş bırakınca ruhum daralıyor... Bu ikilemi yaşamak beni epey yoruyor. İki oldu Konya'ya ulaşamıyorum 😃 Kırıkkale'de beni karşılayan herkese çok teşekkür ederim. Çok sağolun! Bisiklet sevginiz daim olsun 🙏 Mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim! Çok sağolun!
Dağlara sürün! Sevgilerle...
✩✩✩ (link)
Sürüş fotolarına buradan ulaşabilirsiniz.
✩✩✩ Instagram: Yokuşlar sizinle olsun...
Ride More Bro!
#apidura #parallels24 #özcangülerantalya