Scudo Sports

3D maket modeller

Scudo
Elinize kolunuza sağlık çok güzel olmuş.

Emeğinize sağlık. Maket yapımında kullandığınız malzemeler ve cihazlar hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz merak edenler için daha faydalı olacaktır.

Benimde dediğim gibi ilk denemem ben burda 3 mm mdf kullandım. Daha farklı malzeler ile denemeler yaptıkça buradan paylaşacam. Pleksi gibi akrilik malzemeler ve farklı türde ahşap mateyaller ile de denemelerim olacak. Cihaz olarak ise cnc lazer kullanmaktayım. Buradaki tüm işçilik modelin çizim ve uyarlanma kısmında. Geri kalanı basit bir el işçiliği ile bir araya getirmek. Dikkat edilmesi gereken en önemli kısım çizimde bir araya gelen ve iç içe geçen kısımları iyi ayalamak gerek. Benimde ufak tefek hatalarım var ama ilk deneme için benim açımdan umut vaad edici.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@selo06sarac Çok özel bir yeteneğiniz var. Türlü türlü eşyalar yapılabilir çok keyifli bir zanaat imrendim doğrusu :) Hatalarım var deseniz de bana göre Eyfel süperötesi görünüyor. İlk eseriniz böyleyse sıradakiler kim bilir nasıl olacak. Merakla takipteyim :harika:

IMG_6086.JPG IMG_6085.JPG IMG_6084.JPG

Bunlarda pasta süsüymüş. Hanımın siparişi

@Ahmet.KOÇ yapılabilecek okadar çok şey varki yapmakla bitmez. Hafta sonuna kadar bisiklet ile alakalı bağzı objeler yapmayı düşünüyorum. Anahtarlık , masa süsü , vs. gibi

Super resmen bayildim :)

Yenlerini bekliyoruz mesela Galata kulesi
Mesela
Suleymaniye camii
Mesela
Dolmabahce sarayi

güzel görünüyor:harika:

Bugün ilk fırsatta bisiklet ile alakalı objelerde yapmayı düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta sonu yapmış olduğum 3D model örneklerini sizler ile paylaşmak istedim. Kullandığım malzeme 3mm kalınlığında olduğundan bağzı modelllerde ebatlamada ufak tefek hatalar oluştu.

WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.19.jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.20 (1).jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.20.jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.21 (1).jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.21.jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.22 (1).jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.24 (1).jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.25 (1).jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.25.jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.26.jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 15.17.27.jpeg

To be or not to be...

WhatsApp Image 2017-02-16 at 17.34.22.jpeg WhatsApp Image 2017-02-16 at 17.34.35.jpeg

Eiffel kulesi çok hoş duruyor lazer kesimi kaç lira tuttu ?

@mywashere işyeri kendimizin o yüzden lazere para vermedik. Boş kaldıkça kendimce bişeler yapmaya çalışıyorum.

Sevgili selahattin bana ne kinin var,
Bir tek şey yaz ki sana ne yaptım?
AYAĞIN TAŞA VURDUĞUNDA KALBİNİ YOKLA..

Seninle ne yaşadık emekli polis evledı ankara lı selahattin

Çocuğun olmuş hayırlısıyla büyüsün,
Eşinde çilek reçelini pek sevmişti,
Allah razı olsun demiştim ve çok teşekkür etmiştim 3 adet kanvas baskı için
Uydunuz mu bu uyuz ibraime.

Ben sana ne yaptıp?

Ya o arnavutların yüz karası ismini bile yazmıyorum kuyumcuya.
Benimle ne işi olmuş?

Utanmadan, sıkılmadan tefeci gibi parada sıkıntısa olan Sedatın bisikletini ucuz fiyata sözde kullanmak için aldı.
HEMEN SAHİBİNE SATIŞA KOYDU...
Yukarıda Allah var, ben arkadaş değime elden para veririm, param yoksa elimden geledi yaparım ama TEFECİLİK YAPMAM, adilik yapmam.

Hakkım haram olsun yüzüne bakılacak biri değilmişsin.

YA O KEL ARNAVUT, YA SERTAÇ ( O KADARDA SEVERDİM )Allah herkesin kalbine göre versin, inananlarında inançsızlarında.

@... Rica etsem beni engelleyebilir misiniz, profilinize erişemiyorum da.

Geri