Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

farketmez abi evden araca düşük hızda çok yüksek kadansta 1 km pedalladım o yetti bana :D kramp girmesi o yüzden çok zor bana :D hem alışkınım. bi sonraki gelişimdede bursa terminalden pedallayarak geleceğim. inişte bahtihar ve erkanla karşılaştım. :) mehmet şeri göremedim..
sigara içen arkadaşıda böyle yerlere zaten bir dahada almayacağım. herşeyin farkındayım abi. bende çok rahatsız oldum. yavaşlığından otele varamadım. acıktım hava ısındı keyfim kaçtı sinirlerim gerildi.

Scudo
@Kudret Kurtcebe kudret bey, ben bisiklet.sever olarak sözel yaklaşımlardan ziyade eyleme dökülen fiilerden yola çıktım. Mecir arkadaş eksiklikleri olsada kendi emeği ile bu yarışı düzenlemiş ve biziö gibi bisiklet sevenlere güzel birgün yaşatmıştır.
Ben bu organizasyon bilgi ve tecrübelerinizi en kısa zamanda eyleme dökerek bir yarış düzenlemenizi bekliyorum.

@selim82

bak aynen doğru dedin eksiklikler asla olmayacak dört dörtlük iş yapmak zordur organizasyon tam bir disipilin gerektirir,hangi firma ile çalışacan bunu iyi bilecen bu firma bu işi kıvırtabilecekmi,salcano öyle böyle ve de argus keza yapabiliyor ise aynen bu şirketler ha sonra neden gran fondo uludağ olmuyor olsun ve de paralı olsun kısa etap 100 ve uzun etap 150 ya da 120 bak nasıl oluyor,birincisi kesin jandarma kapatacak yolları aynen gran fondo marmara etapları gibi herkese cip verilecek böylelikle kim ne derece almış görecek pro anlayış bunun gerektirir, yoksa öteki türlü amatör kalır bu iş

@Kudret Kurtcebe pro anlayışı derken abi? 850 kişiden 800 standart kullanıcı.
Ben verilen hizmet/ücret yapınca gayet başarılı buluyorum. Eleştiri yapıcı olmak kaydı ile karşındakini geliştirir yoksa öylemi yapılır böyle iş mi olur denirse iyi niyeti aşar bu yarışın düzenliyiciye kişi başı masrafı en az 100 tl dir. Bunu bisiklet sevenlere bedava yaşatan adam yalnızca teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@selim82

burda duygusal konuşma oldu işte bedava yaşattı diyorsun ondan sonra yanından ralli aracı geçen insanların şikayetlerini duymuyorsun bunu ne yapacan şimdi,,

@selim82

anlamadığın nokta şu ralli araçları ile aynı güne çakışması oldu madem ertele kardeşim derler adama
acelesi ne mecitin acele işe şeytan karışır derler iyiki karışmadı biri ölse idi ne hesap verecekti mecit arkadaş

adamlar deli gibi yiğitaliden çıkıyor idi nitekim yukardan uludağ etkinliğinden inenler vardı kafa kafaya tokuşma olabilirdi,,bir bayana rasladım durmuştu korkmuştu bunun hesabını birisi bana versin bakalım

@Kudret Kurtcebe bende yarışta vardım. Hiç sıkıntı yaşamadım . Ayrıca eksiklik olabilir. Can güvenliğini tehlikeye atacak hiçbirşey yaşanmadı. Daha iyisini daha güzelini bu şartlar altında yapan olursa onuda tebrik ederim. Ben duygusal davranmıyorum olanı söylüyorum. Klavyeden yazmak kolay, umarım eyleme dökmekte nasip olur.

@selim82

arkadaşım sen ne diyorsun kendi açından yorumlama
klavyeden yazmak kolaymış ben 72 km yaptım o gün ,,,rüştünü ispatlamak istiyorsan gel bakalım edirneye kendi katagorinden ne yapacan yarış nasıl olurmuş görürsün orda bakalım tek araç görecenmi kendi açından yorum yapma arkadaşım geniş bak olaya şikayetler var görmemezlikten gelirsen yanlış yaparsın

@selim82

eylemmi gel eylemin babasını yaşa edirnede 76 km non stop in çık in çık 7 eğim

@selim82

sen bu etkinliğe yarışmı diyorsun yarış çipli olur çipli

Can güvenliğini tehlikeye atacak hiçbirşey yaşanmadı.

yok yav sadık bey aynı şeyi söylemedi ama ,,,arkadan ralli aracı gelmiş adam tedirgin olmuş ne oldu şimdi

@Kudret Kurtcebe eğim ile ne alakası var anlamadım abi biz.organizasyondan bahsetmiyormuyduk. Ben yaklaşımdan hoşlanmadım. Yapıcı eleştiri ben dili ile yapılan eleştiridir. Güzel olanıda yazarsın, eksik gördüklerinide. Ben sizde bunu göremedim. Nihayetin 1 - 0 dan büyüktür. Sizce bu organizasyon olmasa daha mı iyi olurdu?

@selim82

yıldaki 52 hafta çuvalamı girdi ? o iğrenç abartılı egzoslu korkunç gürültülü son derece tehlike yaratan hacı murattan tutunda birçok aracı, bırak bisikleti normal otomobillere bile tehlike yarattılar. kör virajlarda karşıdan araç geliyormu gelmiyormu demeden sollama yaparak kılpayı çarpmalardan olası yüksek kazalardan kurtuldular yahu. özellikle bisiklet etkinliğinin olduğu gün inişte dahil yolu trafiğe komple kapatacaksın bu kadar...

@iskender şerit

hahaha hatırla iskender yiğitaliden çıkışta ne oldu bir bisikletlinin aynen hatasına şait olduk önünde çukur vardı hızla iniyordu ama önce arkaya bakması lazımdı çünki araç geliyor idi,ne oldu gördün ,az kalsın tosluyordu araç ,allahtan aracı kullanan sıkı bir adamdı ,iyi kurtardı pozisyonu,bu gibi durumlarda yaptığım hareket şudur, baktım önde çukur var önce arkaya bakarım sonra çukuru sollarım

Evet sanırım fikir birliğine varılmış. Trafiği daha uzun süreli kapalı tutabilirlerse bu organizasyon mükemmel hale gelecektir. :harika:

Bir de şu dağımın yol çalışmaları ne zaman bitecek, acaba görebilecek miyim, merak ediyorum. :mad:

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
sırf yarıştan birkaç hafta öncesinde Uludağa çıktığımda yolların durumundan dolayı vede yarış gününe yetişemeyeceğini tahmin ettiğimden ayrıca olası kaza riskinide göze alamadığımdan 4 ağustosta Uludağ'a gelmedim..muhtemelen bu sezon böyle geçecektir.şimdilik Uludağ yerine Uçmakdere alternatif olarak candır diyorum...

@selim82 nasılda güzel tercüman olsun vala ağzına sağlık ne diyim parmaklarına sağlık kudret abi sıcaktan bunaldı heralde ha bire replay ediyor hata vermeye başladı artık :)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Kudret Kurtcebe Abi Edirne yarışına katıldın mı çok merak ediyorum. Süpürge aracı arkamda olmasına rağmen son 10 km yi trafiğin içinde bitirmek zorunda kaldım. Trafikte bekleyen sinirli araç sürücüleri söverek yanımızdan geçiyorlardı. Araçların fırlattığı bir taş bir bisikletçinin kaşını yardı abi.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geri