Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Anonim Ne yaparsam yapayim düzelmiyor.
Ekran hep su sekilde...
forum.png

@Anonim
Teşekkürler bunu isteyen bendim. Hemen ayarı yaptım mobilde iyi oldu. Fakat asıl faydasini yarın işyerinde 1mbps den düşük hızda göreceğim.

Konu güncel sevgili üyelerimiz herkesin bilgisi olsun tüm hizmetlerimiz sizin için...

@Murat Cömez söylediğim gibi tarayıcı önbelleği temizleyin düzelecektir :)

@x-rayted Yok bunu kapatmak isteyen üyelerimiz (siz de dahil) vardı daha ama olsun hallettik artık :)

Yöneticilerin üstünden yük kaldırmış olması sebebiyle iyi düşünülmüş bir özellik. Tek tek talepleri alıp gerçekleştirmek pek pratik olmasa gerek.

@Kahveci evet gerçekten isabetli bir şey oldu. Zaten %90 birçok şeyi otomatiğe bağlayacağım artık üyeler birçok şeyi kendileri yapabilsinler. Zamanla artık bakalım :)

Günün Fotoğrafı,Bugün hangi Bisiklet Forum üyesini gördünüz?,Günün Videosu,Bisiklet Capsleri gibi konular Yeni Mesajlar kısmında görünmüyor.Konu Dışı kategorisinde kalmışlar.

Olmuyor olmuyor olmuyor. Göremiyorum, Belirtilen ayarları yapıyorum ön belleği temizledim gene çıkmıyor. offfffffffffffffff

Bende de bilgisayarda sorun çözüldü ama mobilde bir türlü çözemiyorum..

Arkadaşlar siteden çıkış yapın daha sonra tarayıcı önbellek temizleyin ve tekrar deneyin bakalım. Olması gerekiyor :) yenile tuşu da işe yarayabilir. Önbellekte kalan bir dosya var, o yenilendi. Sizin cihazların önbelleğinde de eskisi olduğu için haliyle sorun oluyor.

@Anonim iphone 4 kullanıyorum. Ayar değişikliği yapıp çıkış yaptım. Hem tarayıcıdan hem de ayarlardan geçmişi ve çerkezleri sildim :) yine olmadı yine olmadı :) teknoloji cahiliyim ama başka yapabilecek bir şey var mıdır acaba?

Delinin biri kuyuya taş attı misali uğraş dur bakalım...

Formun en üstündeki Son 15 mesaj in görüntülendigi bölüm kapatıldı herhalde.
Onun opsiyon şeklinde açmanın mümkün olması iyi olurdu hani.

@EK-73

@Anonim kalk kalk, sana diyorlar.

Kendisi görünce cevap verecektir @EK-73 ;).

Evde işte yandex kullanıyorum. Evde o kısım çıkmamaya başladı. Nasıl sağlarım görünmesini.

@Anonim Resim - Yeni mesajlar panelini nasıl kapatırım? - BisikletForum Şu konuda da yazmıştım ama tekrar yazayım. Günün Fotoğrafı,Bugün hangi Bisiklet Forum üyesini gördünüz?,Günün Videosu,Bisiklet Capsleri gibi sık sık paylaşım yapılan ve takip edilen konular Yeni Mesajlar kısmında görünmüyor,konu dışı kategorisinde kalmışlar.Yeni mesajlarda görünse iyi olur,diğer türlü paylaşım ve takip önemli oranda azalır.

@Edip Dinçer

işte sorun da orada. o ayar bende açık olmasına rağmen mesajlar gelmiyor. Hemen yanındaki ayar yerinden 15 , 20 , 25 konu yükle kısmına gelip herhangi bir konu sayısı seçtiğimde ise şu mesajı alıyorum
Aşağıdaki Hata Oluştu:

İstenilen sayfa bulunamadı.

dip not : iki gün kadar önce forumda anlık bir DB hatası gelmişti. Max 5 dk kadar sanırm ondan sonra oldu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri